20 жовтня – 24 жовтня 2018

Із 23:56 20 жовтня до 19:44 24 жовтня 2018 фаза зростаючого трину у Рибах місячно-сонячного циклу в Терезах. Дуже сприятливі умови для втілення в життя нових ідей щодо таких тем: соціальна активність, стандартні соціальні ситуації, правила етикету, цивілізована поведінка, тонкі стратегії, дипломатія, миротворство, мистецтво, естетика, партнерство на паритетних засадах, співробітництво, союзи, шлюб, відверта ворожнеча, відновлення справедливості в суді. У фокусі уваги – розгадування загадок, нюанси і тонкощі, міфологія, мистецтво, філософія, метафізика. Музика, живопис, поезія надихають, створюють гарний настрій. Нам допомагає дружба з поетами, музикантами, живописцями, кінематографістами, філософами.

До 25 жовтня можемо отримати підтримку з боку впливових персон у фінансових питаннях, у партнерстві, у громадському житті. Допомагає зміцнити фінансове становище та стосунки з партнерами репутація, статус, особисті досягнення (24 жовтня точний падаючий секстиль Венера/Сатурн).

Дуже багато напруженої інтелектуальної роботи, напруження і перешкоди у подорожах на невелику відстань та при спілкуванні. Допомагає налаштуватися на інтелектуальну роботу і розслабитися класична музика, поезія, філософія (19 жовтня точний падаючий трин Меркурій/Нептун). Допомога з боку вчених-дослідників, детективів, знаменитостей світового масштабу, хірургів, реставраторів (22 жовтня точний падаючий секстиль Меркурій/Плутон).

Із 23 жовтня до 22 листопада 2018 Сонце у знаку Скорпіон – другий місяць осені.

Доведеться приймати рішення щодо друзів і колективної роботи. Тут можливе протистояння з друзями, однодумцями, в колективі, у клубному житті (24 жовтня точна опозиція Сонце/Уран).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає