19 жовтня – 22 жовтня 2017

Із 22:11 19 жовтня до 22:00 23 жовтня 2017 зароджуються нові ідеї щодо таких речей: стосунки ділові та особисті, союзи, шлюб, партнерство, відверта ворожнеча, конкурентне протистояння, мистецтво, культура поведінки, питання естетики.
Якщо у вас є що запропонувати іншим, то зараз час підготуватися, щоб протягом наступного місяця звертатися до людей і домовлятися про паритетне партнерство та співробітництво. Об’єднавши зусилля можна досягти більшого у здійснення власних інтересів. Наприклад, ви робите щось на високому рівні майстерності. І ви хочете знайти покупців на ваші послуги чи товар. То наступного місяця для успіху у справах дуже важливо вміти зацікавити інших власними проектами, вести перемовини, укладати угоди, свідомо вибудовувати партнерські стосунки, бути у союзі з іншими, відстоювати власні інтереси перед відвертим ворогом, відновлювати справедливість у суді. Із 20:33 17 жовтня до 04:39 20 жовтня 2017 у фокусі уваги такі теми: стосунки ділові та особисті, союзи, шлюб, партнерство, відверта ворожнеча, конкурентне протистояння, миротворство, дипломатія, мистецтво, тонкі стратегії, співробітництво, відстоювання справедливості в суді, протистояння з відвертим ворогом. Із 04:39 20 жовтня до 14:55 22 жовтня 2017 у фокусі уваги такі теми:подолання кризи, пошуки виходу із маргінальної ситуації, питання смерті та відродження, психоаналіз, секс, фінансові накопичення, спільні з іншими гроші та ресурси, спадок, борги, кредити, податки, допомога з боку інших.

Із 22 жовтня зміниться стиль конкретної практичної діяльності: відчуватиметься брак агресивності та працездатність. Більш продуктивним у боротьбі буде той, хто не бореться прямо із відкритим заборолом, а діє в обхід: вибудовує тонкі стратегії, налагоджує дипломатичні стосунки, об’єднується із союзниками, відстоює справедливість в суді. Хто вміє використовувати в боротьбі мистецтво спілкування, чарівність, стосунки між людьми.

Якщо ваша особиста творчість пов’язана з науковими розробками, винаходами, новітніми технологіями, прогресивними реформами, астрологією, колективною роботою, то в цей період виникають обставини, коли ви маєте оцінити власну компетентність з позиції мистецтва та важливості для інших. Останні півроку ви розвивали свій творчий проект. Тепер маєте прийняти рішення про те, що робити далі та як скористатися результатами. Оригінальні ідеї, досягнення передової науки, участь друзів – все це дозволяє подивитися на свою творчість об’єктивно і прийняти самостійне рішення щодо подальших кроків. Пік аспекту 19 жовтня 2017.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає