22 травня – 26 травня 2019

Із 17:52 22 травня до 19:33 26 травня 2019 фаза падаючого трину в Козерогові місячно-сонячного циклу в Тельці. В цей час починають приносити результати зусилля, що ми доклали заради втілення нових ідей щодо таких тем: заробітки і статки, джерело особистого прибутку, особисте майно, покупки, створення матеріальних форм, особисті таланти і здібності, самооцінка, особиста система цінностей, особиста життєва позиція. У сфері кар’єри, бізнесу, репутації події розвиваються стрімко. Все, що стримувало зростання та розвиток програми, пов’язаної з особистими прибутками та статками, тепер само по собі щезло. Якщо ви намагалися у цих сферах за будь-яку ціну утримати ситуацію незмінною, то зараз всі ці підпори рухнули, і події нестримно розвиваються чи то у бік тріумфу, чи то у бік загибелі. У будь-якому разі ми отримуємо те, на що заслуговуємо. У вирішенні задач у сфері джерела особистого прибутку і способів заробітку допомагає дружба з високопосадовцями, високим начальством, представниками правлячого класу.

До кінця травня вкрай важливо зберігати високий рівень внутрішньої чесності, щоб уникнути помилок і хибних рішень через неправильні розрахунки. Слід уникати станів зміненої свідомості (алкоголь, психотропні речовини, сильні емоції), важливо вчасно давати розуму відпочивати. В цей час можуть бути порушення сну через нервове збудження (30 травня 2019 точна зростаюча квадратура Меркурій/Нептун). В цей час слід подивитися на свою ментальну діяльність, на оточення, на зв’язки і оцінити їх значення в своєму житті. Вірогідно, якісь ментальні заняття, а також хтось із близького оточення виявляться такими, що перешкоджають розширенню можливостей, і доведеться говорити про це, міркувати (30 травня точна опозиція Меркурій/Юпітер).

До кінця травня сприятливий період для того, щоб зміцнити фінансове становище, зміцнити нове джерело прибутків, вкласти кошти у розвиток бізнесу (30 травня 2019 точний зростаючий трин Венера/Сатурн).

У сфері боротьби, спорту та професійної майстерності допомагають друзі, однодумці, винахідливість та оригінальність, наукові розробки, передові технології, оригінальні ідеї (22 травня точний зростаючий секстиль Марс/Уран).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає