26 травня – 30 травня 2019

Із 19:33 26 травня до 20:21 30 травня 2019 фаза падаючого квадрату в Рибах місячно-сонячного циклу в Тельці. В цей час доводиться напружуватися, багато працювати, докладати зусилля, щоб довести до кінця втілення нових ідей щодо таких тем: заробітки і статки, джерело особистого прибутку, особисте майно, покупки, створення матеріальних форм, особисті таланти і здібності, самооцінка, особиста система цінностей, особиста життєва позиція. Доводиться зосередитися на розгадуванні загадок, на питаннях подолання саморуйнування, на питаннях принесення жертви заради спасіння, на питаннях викриття брехні та містифікацій, щоб не здати позицій тим, хто чинить спротив і заважає зберігати те, що у нас є, зберігати наші цінності, статки, прибуток. Гостро постають питання протидії таємним ворогам. У будь-якому разі ми в цей час отримуємо те, на що заслуговуємо через наші життєві позиції і систему цінностей.

До кінця травня вкрай важливо зберігати високий рівень внутрішньої чесності, щоб уникнути помилок і хибних рішень через неправильні розрахунки. Слід уникати станів зміненої свідомості (алкоголь, психотропні речовини, сильні емоції), важливо вчасно давати розуму відпочивати. В цей час можуть бути порушення сну через нервове збудження (30 травня 2019 точна зростаюча квадратура Меркурій/Нептун). В цей час слід подивитися на свою ментальну діяльність, на оточення, на зв’язки і оцінити їх значення в своєму житті. Вірогідно, якісь ментальні заняття, а також хтось із близького оточення виявляться такими, що перешкоджають розширенню можливостей, і доведеться говорити про це, міркувати (30 травня точна опозиція Меркурій/Юпітер).

До кінця травня сприятливий період для того, щоб зміцнити фінансове становище, зміцнити нове джерело прибутків, вкласти кошти у розвиток бізнесу (30 травня 2019 точний зростаючий трин Венера/Сатурн).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає