19 травня – 22 травня 2019

Із 00:11 19 травня до 17:52 22 травня 2019 фаза Повного Місяця в Скорпіоні місячно-сонячного циклу в Тельці. В цей час набули повноти нові ідеї щодо таких тем: заробітки і статки, джерело особистого прибутку, особисте майно, покупки, створення матеріальних форм, особисті таланти і здібності, самооцінка, особиста система цінностей, особиста життєва позиція. Варто пригальмувати активність і оцінити, чи приносять вам користь в матеріальному та в ідеальному сенсі заняття новими проектами, що стосуються цих речей. Критерієм оцінки тут будуть почуття оновлення після інтенсивних драматичних переживань, відчуття, що знайдено вихід із кризи. Підказку для рішення задач у сфері особистих прибутків і цінностей ви знайдете у сфері ваших сексуальних стосунків, у сфері спільного с партнерами майна, у сфері, що пов’язана для вас із питаннями смерті та відродження до життя.

Із 21 травня до 21 червня 2019 Сонце у знаку Близнята – третій місяць весни.

21 травня верхня кон’юнкція Сонце/Меркурій в Близнятах: в цей час розум необ’єктивний, підпорядкований волі, тому ми легко виправдовуємо власні наміри і вчинки. Якщо є можливість, варто відкласти важливі рішення на пару днів, щоб не помилитися у розрахунках. Із 21 травня до 4 червня 2019 Меркурій у Близнятах. У цей час наш розум швидкий, аналізуємо швидко, все розуміємо з півслова. Відкриті до всього нового, цікаві, допитливі. Посилюються комбінаторні здібності здібності до вивчення мов, логіка, раціональність, красномовність. У розмовах проявляється гумор, іронія, критичність, ущипливість. Інтелектуальне життя пожвавлюється: ми частіше зустрічаємося з людьми, щоб обмінятися думками, порадитися, взяти участь у дискусії та у розробці нових концепцій. В цей час у суспільстві зростає попит на посередників, перемовників, перекладачів. У цей час рішення осмислюються легко. У міркуваннях керуємося критерієм «розумний — дурний». До кінця травня вкрай важливо зберігати високий рівень внутрішньої чесності, щоб уникнути помилок і хибних рішень через неправильні розрахунки. Слід уникати станів зміненої свідомості (алкоголь, психотропні речовини, сильні емоції), важливо вчасно давати розуму відпочивати. В цей час можуть бути порушення сну через нервове збудження (30 травня 2019 точна зростаюча квадратура Меркурій/Нептун). В цей час слід подивитися на свою ментальну діяльність, на оточення, на зв’язки і оцінити їх значення в своєму житті. Вірогідно, якісь ментальні заняття, а також хтось із близького оточення виявляться такими, що перешкоджають розширенню можливостей, і доведеться говорити про це, міркувати (30 травня точна опозиція Меркурій/Юпітер).

До кінця травня сприятливий період для того, щоб зміцнити фінансове становище, зміцнити нове джерело прибутків, вкласти кошти у розвиток бізнесу (30 травня 2019 точний зростаючий трин Венера/Сатурн).

Із 16 травня до 2 липня 2019 Марс в Ракові. Ми діємо під впливом емоцій, настрою. Діємо з фантазією, часто істерично, перебільшуємо як власну майстерність, силу і сміливість, так і всі ці якості у супротивника. Активність в цей час стримується чутливістю, емпатією, потребою у комфорті та захищеності.Як боротися? за допомогою обхідних маневрів. Інтуїція підказує, як слід діяти. Слід адаптуватися до умов, лавірувати, подібно до води, яка знаходить найкомфортніший прохід. Допомагають в боротьбі, в спорті, в професійній майстерності друзі, однодумці, винахідливість та оригінальність, наукові розробки, передові технології, оригінальні ідеї (22 травня точний зростаючий секстиль Марс/Уран).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає