22 серпня – 26 серпня 2018

Із 11:48 22 серпня до 14:55 26 серпня 2018 фаза зростаючого трину в Козерогові місячно-сонячного циклу в Левові. Нові ідеї щодо стосунків з дітьми, особистої творчості, хобі, розваг, любовних пригод, фінансових авантюр та ризикованих проектів, що зародилися в середині серпня, зараз втілюються в життя у дуже сприятливих умовах. Втіленню нових творчих проектів сприяють умови в сфері кар’єри, бізнесу, репутації. Сприяють такі якості характеру як серйозність, дисциплінованість, стриманість, вміння концентруватися на досягненні мети, вміння заощаджувати сили на довгій важкій дистанції.

Дуже напружений у плані заробітків та стосунків період, якщо прибутки пов’язані із реставрацією, протезуванням, знаменитостями світового масштабу, детективними розслідуваннями, психоаналізом (26 серпня 2018 точна падаюча квадратура Венера/Плутон).

Із 23 серпня до 22 вересня 2018 Сонце у знаку Діви – останній місяць літа.

Імперативні обставини сприяють творчій активності: дружба з оригінальними людьми, з прогресивними реформаторами, науковцями, з діловими людьми, з політиками, з представниками правлячого класу дає можливість продемонструвати себе з кращого боку і отримати визнання. Варто брати на себе відповідальність, керувати, віддавати накази, демонструвати компетентність. Це досить відповідальний період, бо можна легко й без перешкод реалізовувати власний творчий потенціал. В цей час легко приймати самостійне рішення щодо друзів, однодумців, клубного життя, колективної роботи, опанування передових технологій (25 серпня точний зростаючий трин Сонце/Уран). Легко зміцнити свої позиції в кар’єрі, в бізнесі, зміцнити репутацію й підвищити статус (26 серпня 2018 точний падаючий трин Сонце/Сатурн).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає