18 серпня – 22 серпня 2018

Із 10:48 18 серпня до 11:48 22 серпня 2018 фаза зростаючого квадрату в Скорпіоні місячно-сонячного циклу в Левові. Нові ідеї щодо стосунків з дітьми, особистої творчості, хобі, розваг, любовних пригод, фінансових авантюр та ризикованих проектів, що зародилися в середині серпня, зараз втілюються в життя у несприятливих умовах: доводиться боротися, напружуватися, долати перешкоди у зв’язку з сексуальним життям, із питаннями боргів та податків, із пошуками виходу із кризової ситуації.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Пік аспекту 25 травня та 19 серпня 2018.

12 – 18 серпня багато можливостей для заробітків завдяки знанням, інтелектуальній роботі, знайомствам (18 серпня 2018 точний секстиль Венера/Меркурій). Прибутковими будуть ті інтелектуальні розробки, що були зроблені в минулому, і до яких тепер можна повернутися, щоб використати на новому рівні.

19 серпня Меркурій починає рухатися у прямому напрямку відносно спостерігача з Землі – з цього часу всі справи, пов’язані з інтелектуальною діяльністю, спілкуванням, знайомствами, починають стрімко розвиватися. Час міркування над подіями внутрішнього світу завершується, ми починаємо більше цікавитися зовнішнім життям, прагнемо більше рухатися, опановувати нові знання, зав’язувати нові знайомства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає