26 серпня – 30 серпня 2018

Із 14:55 26 серпня до 13:34 30 серпня 2018 фаза Повного Місяця в Рибах місячно-сонячного циклу в Левові. Час пригальмувати зовнішню активність, щоб розслабитися і оцінити те, що зроблене за останні два тижні. Ідеї щодо стосунків з дітьми, особистої творчості, хобі, розваг, любовних пригод, фінансових авантюр та ризикованих проектів, що зародилися в середині серпня, зараз у всій повноті проявили себе у матеріальному світі. Якщо розслабитися і розчинитися у власних почуттях, можна побачити, які деталі в творчому проекті варто розвивати далі, а від яких слід відмовитися.

Зберігається напруженість у плані заробітків та стосунків, якщо прибутки пов’язані із реставрацією, протезуванням, знаменитостями світового масштабу, детективними розслідуваннями, психоаналізом (26 серпня 2018 точна падаюча квадратура Венера/Плутон).

27 серпня Меркурій у 17 градусі Лева – цикл ретроградності завершено. Це значить, що до 4 листопада 2018 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися наявністю таких якостей:
– сила волі
– вміння самостійно приймати рішення
– вміння самостійно обирати «або- або»
– вміння брати на себе відповідальність за власні рішення і вчинки
– вміння керувати: віддавати накази, контролювати виконання наказів, виносити вердикт
– здатність до індивідуальної творчості
– яскравий індивідуалізм
– впевненість в собі
– вміння блискуче подати себе
– гордість
– владність
– вміння перебувати не сцені у центрі уваги
– вміння шляхетно приймати увагу до себе
– вміння веселитися, розважатися, грати, фліртувати
– мати заняття у тренажерному залі за своє хобі.

Зараз у навчанні, спілкуванні, знайомствах виникають конфліктні ситуації через схильність перебільшувати свої розумові здібності та знання. У інтелектуальній роботі будуть помилки через пристрасне прагнення охопити більший об’єм інформації, ніж можна засвоїти (9 липня точний падаючий квадрат Меркурій/Юпітер, 11 серпня той самий квадрат у ретро фазі Меркурія, 28 серпня той самий квадрат після завершення ретро фази). Слід спокійно ставитися до того, що чогось можна не знати. Слід частіше звертатися за порадою до тих, чиї знання ширші. Важливо слідкувати за своїми словами під час розмови: говорити слід лише про те, на чому дійсно знаєшся. Бо пристрасне бажання виглядати більш розумним та обізнаним, чим є, поставить під сумнів довіру до ваших попередніх інтелектуальних заслуг і зіпсує зв’язки з учителями, юристами, капіталістами. Пристрасне прагнення навчатися і подорожувати на далеку відстань змушує поспішати. Важливо не втрачати здорового глузду і підходити до нових можливостей вибірково – не варто хапатися за все, що пропонується. Перша декада вересня сприяє інтелектуальним заняттям та соціальній активності.

Імперативні обставини сприяють творчій активності: дружба з оригінальними людьми, з прогресивними реформаторами, науковцями, з діловими людьми, з політиками, з представниками правлячого класу дає можливість продемонструвати себе з кращого боку і отримати визнання. Варто брати на себе відповідальність, керувати, віддавати накази, демонструвати компетентність. Це досить відповідальний період, бо можна легко й без перешкод реалізовувати власний творчий потенціал. В цей час легко приймати самостійне рішення щодо друзів, однодумців, клубного життя, колективної роботи, опанування передових технологій (25 серпня точний зростаючий трин Сонце/Уран). Легко зміцнити свої позиції в кар’єрі, в бізнесі, зміцнити репутацію й підвищити статус (26 серпня 2018 точний падаючий трин Сонце/Сатурн).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає