21 січня – 24 січня 2019

Із 05:53 21 січня до 12:07 24 січня 2019 фаза Повного Місяця – місячне затемнення в Левові місячно сонячного циклу в Козерогові. Сонячне затемнення 6 січня і місячне затемнення 21 січня 2019 належить до Серії Саросу 2 S, цикл затемнень цієї серії розпочався 17 квітня 991 року (ст. стиль) і завершиться 19 травня 2 235 року. Його символіка пов’язана із долученням до якоїсь групи, що має стосунок до мистецтва, філантропії, мрій, віри. У підручнику Бернадет Брєді: «Ці затемнення пов’язані з незвичайними групами та долученням людини до цих груп. Це може бути час, коли людина помічає чи неочікувано хоче знайти певну групу, яка має стосунок до цілительства, мистецтва чи філантропії. Людина буде відчувати, що може мати багато надбань завдяки долученню до такої групи».

Аспекти цього затемнення та їх символізм:

Вісь Вузлів у середній точці Меркурій/Юпітер: формування в суспільстві нових традицій завдяки зв’язкам із співтовариствами, що мають широкі можливості, мають стосунок до філософії та системи вірувань, до ідеології та релігії.
Юпітер у середній точці Плутон/Вузол: розширення можливостей, єдність завдяки глибоким незворотнім змінам світового масштабу у сфері суспільних традицій.
Меркурій у середній точці Новий Місяць/Венера: спілкування, навчання, нові знання завдяки зародженню нових ідей, що стосуються культури, мистецтва, партнерства, миротворства, любові, громадської діяльності.
Нептун у середній точці Уран/Плутон: натхнення високими ідеалами, мрії про чудесне Спасіння завдяки прогресивним змінам світового масштабу, завдяки процесам очищення у сфері науки та прогресивного реформаторства.
В гороскопі України це затемнення в кон’юнкції з натальним Нептуном. Це говорить про те, що затемнення приносить в Україну події, пов’язані з видатним духовним досвідом. Можуть здійснитися мрії і сподівання нації. Нація в цей час переживатиме високе натхнення. Вирішуються питання, що стосується віри, філософії, мистецтва, позбавлення залежності та позбавлення саморуйнування.

В цей час набули повноти нові ідеї щодо кар’єри, бізнесу, статусу, особистих досягнень. Варто пригальмувати активність і оцінити, чи приносять вам вдоволення, радість, чи розважають заняття новими проектами, що стосуються усвідомлення життєвої мети, усвідомлення власного призначення в житті, розуміння почуття обов’язку, особистих довгострокових серйозних програми, власного бізнесу, кар’єри, стосунків із керівником високого рангу, репутації, гідності, високого статусу у суспільстві, визнання, винагород, амбіцій. Критерієм оцінки тут будуть почуття гордості собою, радості життя, відчуття, що ви контролюєте ситуацію, що ви вдоволені творчим процесом. Підказку для рішення задач у сфері бізнесу і статусу дадуть стосунки з дітьми, любовні пригоди, фінансові авантюри, хобі, розваги, шоу, театр, спортивні ігри.

На міжнародному рівні весь січень сповнений нових викликів і нових можливостей. Виклики пов’язані з конкретними практичними зусиллями, що спрямовані на зміцнення армії, кордонів та на укріплення структур державної влади, на забезпечення порядку в державі. Тут буде дуже активна робота, боротьба, напруження (21 січня 2019 точний зростаючий квадрат Марс/Сатурн).

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності період високої активності. Виклики пов’язані з конкретними практичними зусиллями, що спрямовані на просування в кар’єрі, підвищення статусу, зміцнення репутації. Тут буде дуже активна робота, боротьба, напруження (21 січня 2019 точний зростаючий квадрат Марс/Сатурн).

Втрата ілюзій, розчарування, викриття обману щодо любові, стосунків, грошей, змушує активно шукати способів відновити гармонію. Енергію невдоволення можна використати на заняття в галузі літератури, поезії, живопису, музики, фото, кіно, міфології, метафізики. Гармонія відновиться завдяки вмінню розбиратися у тонкощах (21 січня 2019 точний падаючий квадрат Венера/Нептун). У січні починається новий річний цикл розширення власних фінансових можливостей, розширення можливостей у громадському житті та у партнерстві. Виникають нові ідеї стосовно заробітків, партнерства, шлюбу (22 січня 2019 точна кон’юнкція Венера/Юпітер).

Період 14-23 січня 2019 у розумовій роботі важливий для тих, чия повсякденна ментальна робота пов’язана зі знаменитостями світового масштабу, глибокими науковими дослідженнями, передовими технологіями і реформами. Важливо дотримуватися здорового способу життя і вчасно “вимикати мозок” прогулянками на свідому повітрі і спілкуванням з друзями (14 січня точний падаючий секстиль Меркурій/Нептун, 18 січня точна кон’юнкція Меркурій/Плутон, 23 січня точний падаючий квадрат Меркурій/Уран).

Із 24 січня до 10 лютого 2019 Меркурій у знаку Водолія. Усвідомлюємо, що необхідно мати можливість мислити незалежно, висловлювати свої судження вільно; спілкуватися без побоювання бути покараними за свої судження і думки. Можливість вивчати і опановувати досягнення передової науки і технологій. Можливість винаходити. Можливість систематизувати креативно.
Головна якість розуму в цей час – винахідливість. Посилюється цікавість до прогресу – як технічного, так і гуманітарного. Генеруються нові ідеї, виникають нові ментальні конструкції, експериментуємо. Допитливість до всього незвичайного, оригінального, прогресивного, передового. Характерна оригінальність або ексцентричність розуму. Посилюються здібності до комбінування, систематизації, упорядкування. Говоримо і пишемо дуже оригінально. Мова рясніє парадоксальними словосполученнями, незвичайними конструкціями, авторськими неологізмами. Паузи в розмовах дуже-дуже довгі, супроводжуються незвичайної мімікою і жестами, щоб співрозмовник оцінив оригінальність і у відповідь видав щось дивовижне власне. Або просто почав несподівано для себе думати. Обмірковуємо рішення, спираючись на свою найулюбленішу в даний період часу теорію. Критерієм вибору інформації служить «нове – застаріле».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає