24 січня – 27 січня 2019

Із 12:07 24 січня до23:10 27 січня 2019 фаза падаючого трину в Діві місячно-сонячного циклу в Козерогові. В цей час починають приносити результати зусилля, що було докладено заради втілення нових ідей щодо кар’єри, бізнесу, статусу, особистих досягнень. У сфері підтримки здоров’я, у побуті, у повсякденній звичній праці та в роботі за наймом, на службі події розвиваються стрімко. Все, що стримувало зростання та розвиток особистих довгострокових серйозних програми, власного бізнесу, кар’єри, стосунків із керівником високого рангу, репутації, гідності, високого статусу у суспільстві, визнання, винагород, амбіцій, тепер само по собі щезло. Якщо ви намагалися у цих сферах за будь-яку ціну утримати ситуацію незмінною, то зараз всі ці підпори рухнули, і події нестримно розвиваються чи то у бік тріумфу, чи то у бік загибелі. У будь-якому разі ми отримуємо те, на що заслуговуємо. У рішення задач у сфері бізнесу і статусу допомагають наймані робітники, службовці, колеги по роботі, лікарі, учителі, військовослужбовці та всі, хто зайнятий тонкою точною інтелектуальною працею.

Сприятливі умови для прийняття важливих законів, для розширення можливостей у сфері армії. Розширюються можливості для захисту держави за допомогою міжнародної спільноти, отримання військового обладнання і техніки у подарунок чи на дуже вигідних умовах (25 січня точний зростаючий трин Марс/Юпітер).

Сприятливі умови для того, щоб розширити власні можливості завдяки конкретним практичним діям, завдяки професійній майстерності. Розширюються можливості у сфері спортивних занять. Можна отримати дружню підтримку у зусиллях з боку знаменитостей місцевого масштабу, людей із великими можливостями, меценатів, спонсорів, капіталістів. Можна отримати у подарунок чи на дуже вигідних умовах знаряддя для спорту та професійної діяльності (25 січня точний зростаючий трин Марс/Юпітер).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає