18 січня – 21 січня 2019

Із 00:34 18 січня до 05:53 21 січня 2019 фаза зростаючого трину в Близнятах місячно сонячного циклу в Козерогові. Легко втілювати нові ідеї щодо кар’єри, бізнесу, статусу, особистих досягнень. Все розвивається швидко, багато новин, знайомств, руху, навчання, спілкування. Сприятливі умови для втілення в життя нових проектів, що стосуються усвідомлення життєвої мети, усвідомлення власного призначення в житті, розуміння почуття обов’язку, особистих довгострокових серйозних програми, власного бізнесу, кар’єри, стосунків із керівником високого рангу, репутації, гідності, високого статусу у суспільстві, визнання, винагород, амбіцій. Нам допомагають дружні стосунки з розумними і обізнаними людьми, зв’язки, знайомства, обмін думками. В цей час варто знайомитися, викладати, давати інтерв’ю, читати лекції. Щоб досягти довгострокової мети, слід критично мислити, перевіряти інформацію, навчатися нового, бути в курсі останніх подій.

На міжнародному рівні весь січень сповнений нових викликів і нових можливостей. Виклики пов’язані з конкретними практичними зусиллями, що спрямовані на зміцнення армії, кордонів та на укріплення структур державної влади, на забезпечення порядку в державі. Тут буде дуже активна робота, боротьба, напруження (21 січня 2019 точний зростаючий квадрат Марс/Сатурн).

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності період високої активності. Виклики пов’язані з конкретними практичними зусиллями, що спрямовані на просування в кар’єрі, підвищення статусу, зміцнення репутації. Тут буде дуже активна робота, боротьба, напруження (21 січня 2019 точний зростаючий квадрат Марс/Сатурн).

Сприятливі умови для того, щоб зробити щось конкретне практичне заради кохання, любові, партнерства, шлюбу, союзу. Це час гармонії в стосунках і в любові, коли ми отримуємо те, на що заслуговуємо: у когось це буде милість, прихильність, подарунки, закоханість. А у когось це буде час, коли всі фактори, що утримували союз, раптом кудись самі по собі зникають, і стосунки летять із шаленою швидкістю до прірви. Саме ці дні – дуже сприятливий період для того, щоб зробити щось конкретне практичне заради збільшення особистих прибутків, гармонізації в любові, коханні, партнерстві та у соціальному житті. Фінансові надходження завдяки професійній майстерності. Надходження можуть бути не дуже великими, але вони важливі для підвищення самооцінки. Вигідні придбання інструментів для спорту і роботи. Підвищується сексуальна привабливість. Відчуваємо приплив сил, коли йдеться про заробітки, статки, стосунки, кохання. Можна розслабитися і насолоджуватися майстерністю, спортом (18 січня 2019 точний падаючий трин Венера/Марс). Втрата ілюзій, розчарування, викриття обману щодо любові, стосунків, грошей, змушує активно шукати способів відновити гармонію. Енергію невдоволення можна використати на заняття в галузі літератури, поезії, живопису, музики, фото, кіно, міфології, метафізики. Гармонія відновиться завдяки вмінню розбиратися у тонкощах (21 січня 2019 точний падаючий квадрат Венера/Нептун). У січні починається новий річний цикл розширення власних фінансових можливостей, розширення можливостей у громадському житті та у партнерстві. Виникають нові ідеї стосовно заробітків, партнерства, шлюбу (22 січня 2019 точна кон’юнкція Венера/Юпітер).

Період 14-23 січня 2019 у розумовій роботі важливий для тих, чия повсякденна ментальна робота пов’язана зі знаменитостями світового масштабу, глибокими науковими дослідженнями, передовими технологіями і реформами. Важливо дотримуватися здорового способу життя і вчасно “вимикати мозок” прогулянками на свідому повітрі і спілкуванням з друзями (14 січня точний падаючий секстиль Меркурій/Нептун, 18 січня точна кон’юнкція Меркурій/Плутон, 23 січня точний падаючий квадрат Меркурій/Уран).

Із 20 січня до 19 лютого 2019 Сонце у знаку Водолій – другий місяць зими.

Це напружений період для тих, чия особиста творчість стосується наукових розробок, передових технологій, прогресивних реформ, групової роботи. Тут вам заважатиме віддавати накази, керувати брак таких якостей як винахідливість, оригінальність, дружелюбність, вміння працювати в команді (23 січня 2019 точний падаючий квадрат Сонце/Уран).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає