18 серпня – 21 серпня 2017

З 12:50 18 серпня до 21:29 21 серпня період завершення роботи над втіленням ідей, що виникли із 23 липня 2017. Ідеї стосуються особистої творчості, хобі, розваг, шоу, театралізованих дійств, любовних пригод, радості життя, дітей, фінансових авантюр. До 21 серпня 2017 матимемо справу з результатами своїх вчинків і рішень щодо цих питань. Період 18 – 21 серпня сприятливий для завершення справ. У зв’язку з дітьми та особистою творчістю постають питання, що стосуються нашого сімейного життя: родина, близькі, стосунки з батьками,домівка, затишок, безпека, ставлення до національної культури та традиції, справи на батьківщині. В цей час легко вирішуються питання емоційного характеру: через ніжні почуття до дітей та відчуття натхнення в особистій творчості легко вирішується родинні справи. До 20:53 19 серпня у фокусі уваги емоції, романтичні почуття, фантазії. В цей час ми особливо вразливі до емоцій та вчинків інших. Виказуйте свої почуття до близьких, навіть якщо вам хочеться сказати їм неприємну правду, – в цей час можна легко дійти згоди. З 20:53 19 серпня до 23:24 21 серпня у фокусі уваги особиста творчість, хобі, розваги, радість, шоу, театр, діти, любовні пригоди і фінансові авантюри.

У сфері особистої професійної майстерності та у спортивних заняттях з’являються нові широкі можливості в суспільстві. В цей час ми маємо підтримку в своїй професійній діяльності та боротьбі з боку меценатів, покровителів, людей із широкими можливостями, учителів, юристів, капіталістів. Можемо отримати подарунки та винагороди як вдячність за майстерність та відвагу. Пік аспекту 20 серпня.

Якщо ваша особиста творчість пов’язана з науковими розробками, винаходами, новітніми технологіями, прогресивними реформами, астрологією, колективною роботою, то в цей період виникають дуже сприятливі обставини для розвитку ваших творчих проектів. Нові оригінальні ідеї, вдала участь другів, стрімкий розвиток всього передового. Пік аспекту 21 серпня 2017.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає