21 березня – 24 березня 2018

Із 06:20 21 березня до 17:34 24 березня 2018 фаза зростаючого секстилю у Тельці місячно-сонячного циклу у Рибах. Сприятливі умови для втілення нових ідей щодо розгадування загадок, розкриття таємниць, викриття брехні та містифікацій, подолання залежностей, позбавлення саморуйнування. Легко висвічуються заплутані питання щодо особистих статків, майна, прибутків, джерела прибутку. В цей час можуть бути нові вигідні пропозиції щодо заробітків. Вірогідне надходження грошей та матеріальних цінностей.

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, період дуже напружений. До 24 березня імперативні обставини складаються таким чином, що доводиться у несприятливих умовах боротися, виконувати професійні обов’язки, займатися спортом, відстоювати власні інтереси. На заваді стають керівники різного рангу, батько або мати, яскраві творчі особистості, лідери. З цими людьми будуть гострі конфлікти. Необхідно підвищувати власну компетентність, щоб діяти конструктивно. У будь-якій практичній активності слід бути дуже уважним, слід усвідомлювати і контролювати власну лють, пристрасть, агресивність. Через втрату контролю можна травмуватися та зіпсувати техніку. (24 березня точна зростаюча квадратура Сонце/Марс).

До 23 березня актуальним стає повернутися до ідей, що виникли у перших числах березня, і поміркувати про заробітки й витрати під іншим кутом зору. (20 березня 2018 точна кон’юнкція Меркурія у фазі ретроградності з Венерою). Період у фінансовому плані може бути дуже напружений, якщо заробітки мають стосунок до реставрації, протезування, реанімації, реабілітації, психоаналізу, наукових досліджень, детективних розслідувань. Тут можуть бути високі витрати на передові технології та на матеріали. (24 березня 2018 точна зростаюча квадратура Венера/Плутон).

Із 23 березня до 15 квітня Меркурій ретроградний – має сенс глибоко зануритися у те, що вже вивчене. А опанування принципово нового навчального матеріалу буде у цей час даватися досить важко. Якщо в цей час відправитися у подорож, то вона відбуватиметься не так, як планувалося. На пересування піде більше часу, ніж мало би бути. Період ретроградності Меркурія 13 березня – 28 квітня 2018. У цей час всі справи, пов’язані з навчанням, спілкуванням, пересуваннями на невелику відстань, потребують більшої уважності та зосередженості. Розумова активність зміщується у бік внутрішньої роботи – роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею пригальмовують, розвиваються повільніше. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, обміну думками. Загалом навчання та опанування конкретних практичних навичок та вмінь у період 13 березня – 28 квітня супроводжуватиметься сварками, суперечками, конфліктами. Виникатимуть перешкоди, відтермінування. Важко буде зосередитися. Важко буде дотримуватися розкладу занять та дисциплінуватися. Важливо дотримуватися здорового способу життя, щоб уникнути нервового зриву. Під час роботи з інструментами, за кермом, під час спортивних занять слід діяти розумно попри пристрасне прагнення діяти швидко. Важливо не відволікатися на розмови. Важливо думати про те, що конкретно робиш в цю мить. Після 15 квітня 2018 пов’язані з інтелектуальною діяльністю справи розвиватимуться стрімко. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 1 квітня – це значить, що до 12 липня 2018 успіх інтелектуальної діяльності тим чи іншим чином буде визначатися наявністю таких якостей: сміливість, сила, вправність, войовничість, відвага, професійна майстерність, спортивність, вміння діяти на власний розсуд, вміння розпочинати принципово нові ризиковані проекти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає