24 березня – 28 березня 2018

Із 17:34 24 березня до 04:29 28 березня 2018 фаза зростаючої квадратури у Близнятах місячно-сонячного циклу у Рибах. Напружений період: нові ідей щодо розгадування загадок, розкриття таємниць, викриття брехні та містифікацій, подолання залежностей, позбавлення саморуйнування стикаються зі спротивом матерії, що не готова їх прийняти. Нервове збудження через новини та плітки. Необхідно докласти зусилля, щоб розібратися у правдивості інформації. В цей час дуже велике розумове навантаження. Важливо ставитися до інформації критично, дотримуватися правил ментальної гігієни. неприємні розмови, пустопорожня балаканина навколо теми таємниць, містифікацій, залежностей, психічних захворювань.

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, період дуже напружений. До 24 березня імперативні обставини склалися таким чином, що доводиться у несприятливих умовах боротися, виконувати професійні обов’язки, займатися спортом, відстоювати власні інтереси. На заваді стають керівники різного рангу, батько або мати, яскраві творчі особистості, лідери. З цими людьми гострі конфлікти. Необхідно підвищувати власну компетентність, щоб діяти конструктивно. У будь-якій практичній активності слід бути дуже уважним, слід усвідомлювати і контролювати власну лють, пристрасть, агресивність. Через втрату контролю можна травмуватися та зіпсувати техніку. (24 березня точна зростаюча квадратура Сонце/Марс). У сфері кар’єри та репутації до кінця березня дуже напружений і важливий період. Доводиться багато працювати, долати перешкоди, щоб зміцнити свій авторитет та компетентність у кар’єрі та бізнесі (29 березня точний зростаючий квадрат Сонце/Сатурн). Це пов’язане з тим, що нові ідеї кінця грудня 2017 щодо особистих творчих проектів тепер доводиться втілювати в життя у несприятливих умовах. Відбуваються події у сфері кар’єри, статусу, репутації, які змушують конфліктувати з компетентними персонами та керівниками будь-якого рангу. Обставини складаються таким чином, щоб завадити нам керувати, віддавати накази, перешкоди й відтермінування діють не на нашу користь. Посилюється напруження у кар’єрі, доводиться докладати величезних зусиль, щоб утримати керівну посаду і просунутися вперед. На міжнародному рівні велике напруження.

Період у фінансовому плані може бути дуже напружений, якщо заробітки мають стосунок до реставрації, протезування, реанімації, реабілітації, психоаналізу, наукових досліджень, детективних розслідувань. Тут можуть бути високі витрати на передові технології та на матеріали. (24 березня 2018 точна зростаюча квадратура Венера/Плутон). Виникають нові ідеї щодо заробітків в оригінальний спосіб “чорти знають на чому”. Розпочинається новий річний цикл, пов’язаний з цінністю свободи та незалежності. Цей цикл важливий для тих, чиї особисті прибутки пов’язані із передовою наукою та технологіями, авіацією, винаходами, інженерією, астрологією. (29 березня 2018 точна кон’юнкція Венера/Уран).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає