16 жовтня – 20 жовтня 2018

Із 21:01 16 жовтня до 23:56 20 жовтня 2018 фаза зростаючої квадратури у Козерогові місячно-сонячного циклу в Терезах. Суворі умови для втілення в життя нових ідей щодо таких тем: соціальна активність, стандартні соціальні ситуації, правила етикету, цивілізована поведінка, тонкі стратегії, дипломатія, миротворство, мистецтво, естетика, партнерство на паритетних засадах, співробітництво, союзи, шлюб, відверта ворожнеча, відновлення справедливості в суді. Ми стикаємося із перешкодами та відтермінуваннями у вирішенні питань, пов’язаних із цими темами. У фокусі уваги – кар’єра, бізнес, серйозні довгострокові проекти, обов’язок, питання статусу та репутації. Доводиться напружуватися і багато працювати, щоб втілити нові ідеї щодо партнерства і соціального життя.

До 20 жовтня будуть перешкоди у всьому, що стосується інтелектуальної активності, рутинної роботи, тонкої точної праці, роботи за наймом, гігієни, підтримки здоров’я, поїздок на коротку відстань, інструментів, домашніх тварин, знайомств, посередництва і торгівлі (19 жовтня 2018 точний падаючий квадрат Меркурій/Марс). Доведеться напружуватися більше, ніж планувалося.

Варто повернутися до колишніх інтелектуальних розробок щодо заробітків, партнерства, мистецтва – там можуть бути корисні ідеї, актуальні сьогодні. Вірогідні зустрічі із колишніми партнерами, з ким давно не бачилися або перервали зв’язок. Можуть відбуватися цікаві діалоги щодо переоцінки минулого, із яких виникнуть нові корисні ідеї. У цей час варто приділити увагу спілкуванню, читанню, навчанню, текстам, документам – із цього несподівано може виникнути щось цікаве, гарне й вигідне. Виникають нові ідеї щодо опанування великого курсу навчальних програм та щодо заробітків і партнерства (15 жовтня точна кон’юнкція Меркурій/Венера).

17-20 жовтня у професійній активності та у спортивних заняттях будуть дуже напружені ситуації: нервове збудження, небезпека травмуватися, суперечки (19 жовтня точна падаюча квадратура Меркурій/Марс). Дуже багато напруженої інтелектуальної роботи, напруження і перешкоди у подорожах на невелику відстань та при спілкуванні. Допомагає налаштуватися на інтелектуальну роботу і розслабитися класична музика, поезія, філософія (19 жовтня точний падаючий трин Меркурій/Нептун). Допомога з боку вчених-дослідників, детективів, знаменитостей світового масштабу, хірургів, реставраторів (22 жовтня точний падаючий секстиль Меркурій/Плутон).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає