2 січня – 6 січня 2019

Із 04:06 2 січня до03:27 6 січня 2019 фаза Бальзамічного Місяця в Скорпіоні місячно сонячного циклу в Стрільці. В цей час ми легко завершуємо уточнення власного світогляду через занурення у глибини власною психіки, через переживання сексуального досвіду, через подолання кризи, через взаємодію з метафізичним. Завершуються зусилля цьго місяця в особистих програмах, пов’язаних із вищою та спеціальною освітою; юридичними питаннями; питаннями міжнародної економіки та права; стосунками з іноземцями; далекими подорожами; туризмом з освітньою метою; видавничою справою; ідеологією; пропагандою та протидією пропаганді. Наша увага переміщується на іншу сферу життя, ми починаємо будувати плани щодо цієї сфери: особиста життєва мета, кар’єра, становище в суспільстві, репутація, визнання, отримання винагороди, особиста справа, приватний бізнес.

На початку січня 2019 важливі міжнародні зустрічі та важливі рішення (2 січня 2019 точна кон’юнкція Сонце/Сатурн).

26 грудня 2018 – 5 січня 2019 розум налаштований на сприйняття чогось оригінального, передового. Це час для спілкування із друзями, для читання наукової літератури, для винахідництва. Всі ці речі зараз даються легко й приносять вдоволення (4 січня 2019 точний падаючий трин Меркурій/Уран).

З 5 січня до 24 січня 2019 Меркурій в Козерогові. Розум дуже активно і швидко працює у діловому напрямку. Міркуємо ґрунтовно, надійно, дисципліновано, тверезо, строго. Судження реалістичні, серйозні. Ми не схильні фантазувати і робити припущення. Здатні довго досліджувати якесь явище, не поспішаючи з висновками, послідовні й наполегливі у розвідках. Йдемо в ментальному аналізі до кінця. Щоб дістатися суті, організуємо потік подій у потрібному напрямку. Нас важко збити з пантелику і вплинути на хід наших думок. Але важко тримати в голові більше однієї справи одночасно. Повністю концентруємося на одній темі.

Наприкінці грудня 2018 — на початку січня 2019 у сфері кар’єри та репутації виникають нові ідеї щодо особистих творчих проектів. Ідеї, що виникли рік тому і реалізувалися протягом року, набувають нового творчого змісту, доповнюються надбаною протягом року компетентністю (2 січня 2019 точна кон’юнкція Сонце/Сатурн у 12 градусі Козерогу). В цей час у власних творчих проектах, під час прийняття самостійного рішення ми можемо отримати допомогу з боку тих, хто знається на тонкощах. Це час завершення особистих проектів, пов’язаних з мистецтвом, модою, культурологією, філософією, міфологією, і планування нових проектів у цих сферах (4 січня 2019 точний падаючий секстиль Сонце/Нептун).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає