29 грудня 2018 – 2 січня 2019

Із 11:34 29 грудня 2018 до 04:06 2 січня 2019 фаза Падаючого Квадрату в Терезах місячно сонячного циклу в Стрільці. В цей час ми переживаємо кризу власного світогляду через партнерські стосунки та громадське життя. Напруження у стосунках і в соціальних ситуаціях вказує на те, які світоглядні позиції нам слід уточнити, вдосконалити. У цей час нас дратує щось у стосунках та у світських заходах. І це роздратування збуджує, дає силу на те, щоб здійснити нарешті прорив в особистих програмах, пов’язаних із вищою та спеціальною освітою; юридичними питаннями; питаннями міжнародної економіки та права; стосунками з іноземцями; далекими подорожами; туризмом з освітньою метою; видавничою справою; ідеологією; пропагандою та протидією пропаганді.

На початку січня 2019 важливі міжнародні зустрічі та важливі рішення (2 січня 2019 точна кон’юнкція Сонце/Сатурн).

Із 1 січня до 14 лютого 2019 Марс в Овні. Щоб перемагати у боротьбі та підвищувати професійну майстерність, у цей час слід діяти із величезною відвагою, сміливістю, із відкритим заборолом. Маємо бути готові йти на ризик, робити щось принципово нове. Маємо виступати з ініціативами, коли йдеться про відстоювання власних інтересів, про необхідність діяти на власний розсуд, про захист справедливості, про захист своїх кордонів. Як в такий час відбувається боротьба? Супротивники вмикають «повний вперед», відверто атакують, натиск руйнівний, бурхливий, але недовгий. Перевага у боротьбі, в спорті, у професійній майстерності в цей час на боці того, хто діє сильно, на високому рівні майстерності, сміливо, рішуче. Найбільш привабливими в цей час є чоловіки, що справляють враження сильних, сміливих, спортивних, вправних, пристрасних, збуджених, різких, активних, відважних: вояк, майстер, захисник, шукач небезпечних пригод. Він прямий, реагує миттєво і запальне. Готовий діяти навіть у найризикованішій ситуації. Сексуальність спонтанна, гаряча, бурхлива, напориста. Тінь: жорстокий. Як скидати агресію в цей час: через бокс, фехтування, футбол (в ролі нападного).

Наприкінці грудня 2018 — на початку січня 2019 у сфері кар’єри та репутації виникають нові ідеї щодо особистих творчих проектів. Ідеї, що виникли рік тому і реалізувалися протягом року, набувають нового творчого змісту, доповнюються надбаною протягом року компетентністю (2 січня 2019 точна кон’юнкція Сонце/Сатурн у 12 градусі Козерогу).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає