6 січня – 10 січня 2019

Із 03:27 6 січня до 07:11 10 січня 2019 фаза Нового Місяця у Козерогові місячно сонячного циклу в Козерогові. Зароджуються нові ідеї щодо кар’єри, бізнесу, статусу, особистих досягнень. Головна тема місяця: усвідомлення життєвої мети, усвідомлення власного призначення в житті, розуміння почуття обов’язку, особисті довгострокові серйозні програми, ділові проекти, власний бізнес, кар’єра, стосунки із керівником високого рангу, репутація, гідність, високий статус у суспільстві, визнання, винагороди, амбіції, марнославство. У державі у фокусі уваги опиняється державний уряд, аристократія, правлячий клас, олігархія. Питання національного престижу: як українське суспільство виглядає перед сусідами. Усвідомлення громадянським суспільством мети України – ідеалів, яких суспільство прагне та свідомо культивує. Колективний настрій – “Я завершую” або “Я виконую обов’язок”. Мета прагнень: завершити те, що було розпочато раніше. Задача: зміцнити кордони, послідовно дотримуватися порядку, законів і норм. Небезпека: трудитися безрадісно, зневіритися і впасти у глибокий сум, нудьга. Цей місяць року пов’язаний із наміром сумлінно виконати обов’язок. Нас вмотивовує бажання дістатися кінцевої мети, заради якої важко працюємо і терпимо обмеження. В цей час життя перевіряє, чи віддані ми своєму призначенню, чи тверді ми у своєму намірі здійснити свою справу. Життєво важливими в цей час є такі людські якості: вміння не відступати від обов’язків перед собою та суспільством, сумлінність, послідовність у доведенні справи до кінця, нетерпіння до халтури, наполегливість, надійність, повага до себе. Важливо виконувати свій обов1язок не механістично, не брати на себе більше обов’язків, ніж здатен виконати. Важливо не триматися за старі методи і структури, коли вони руйнуються під тиском часу. Проблеми цього періоду пов’язані із такими якостями: замкненість, відлюдкуватість, нетовариськість, скнарість, понурість.

Цього місяця маємо два затемнення. Сонячне затемнення 6 січня і місячне затемнення 21 січня 2019 належить до Серії Саросу 2 S, цикл затемнень цієї серії розпочався 17 квітня 991 року (ст. стиль) і завершиться 19 травня 2 235 року. Його символіка пов’язана із долученням до якоїсь групи, що має стосунок до мистецтва, філантропії, мрій, віри. У підручнику Бернадет Брєді: «Ці затемнення пов’язані з незвичайними групами та долученням людини до цих груп. Це може бути час, коли людина помічає чи неочікувано хоче знайти певну групу, яка має стосунок до цілительства, мистецтва чи філантропії. Людина буде відчувати, що може мати багато надбань завдяки долученню до такої групи».

Аспекти цього затемнення та їх символізм:

Вісь Вузлів у середній точці Меркурій/Юпітер: формування в суспільстві нових традицій завдяки зв’язкам із співтовариствами, що мають широкі можливості, мають стосунок до філософії та системи вірувань, до ідеології та релігії.
Юпітер у середній точці Плутон/Вузол: розширення можливостей, єдність завдяки глибоким незворотнім змінам світового масштабу у сфері суспільних традицій.
Меркурій у середній точці Новий Місяць/Венера: спілкування, навчання, нові знання завдяки зародженню нових ідей, що стосуються культури, мистецтва, партнерства, миротворства, любові, громадської діяльності.
Нептун у середній точці Уран/Плутон: натхнення високими ідеалами, мрії про чудесне Спасіння завдяки прогресивним змінам світового масштабу, завдяки процесам очищення у сфері науки та прогресивного реформаторства.
В гороскопі України це затемнення в кон’юнкції з натальним Нептуном. Це говорить про те, що затемнення приносить в Україну події, пов’язані з видатним духовним досвідом. Можуть здійснитися мрії і сподівання нації. Нація в цей час переживатиме високе татхнення. Вирішуються питання, що стосується віри, філософії, мистецтва, позбавлення залежності та позбавлення саморуйнування.

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності період високої активності. Дуже багато пристрасті під час розумової активності: зробити швидко, всюди встигнути, перемогти у дебатах, переконати у дискуссії. Напружений період у викладачів, консультантів, аналітиків і у всіх, чия професійна майстерність пов’язана з інтелектуальними заняттями (8 січня 2019 точна падаюча квадратура Меркурій/Марс).

Із 7 січня до 4 лютого 2019 Венера в Стрільці. Щоб виглядати привабливо та подобатися людям, в цей час слід поводитися шляхетно. Справляти враження людини освіченої, з широкими поглядами, оптимістичної, щирої та щедрої. Важливо вміти приймати дарунки, аванси, протекцію. А також вміти робити подарунки і виступати в ролі щедрого мецената. Трохи астрологічної магії, щоб підвищити особистий прибуток: поводьтеся і виглядайте як людина з широкими можливостями. Не кажіть собі: “Мене ж ніхто не бачить, я ж вдома, я на самоті з собою. Немає заради чого добре виглядати”. Це та позиція, яка знижує вам самооцінку, привчає почуватися асоціальною і непривабливою людиною, послаблює здатність самостійно заробляти. І коли трапиться щасливий випадок, ви не будете готові скористатися ним у повній мірі собі на користь та на користь суспільству, бо зніяковієте перед знаменитістю місцевого масштабу, перед капіталістом, перед розкішшю. Якщо хочете дійсно нових можливостей для себе і щасливого суспільного життя, маєте почати з того, щоб шляхетно виглядати для самих себе, коли ніхто не бачить. Маєте звикнути сприймати себе як людину із широкими соціальними можливостями, цінну для суспільства.

В першій декаді січня дуже велике ментальне збудження. Пристрасті заважають міркувати, аналізувати, систематизувати. Підвищується внутрішній ритм життя. Ми поспішаємо говорити і діяти. Думки і розмови в цей час подразнюють, збуджують, викликають різке невдоволення і прагнення кудись швидко бігти і щось скоріше зробити, щоб позбутися цього стресу. Поточні інтелектуальні проекти, що знаходяться потребують завершення, сприймаються як фактор стресу. Важливо не перевтомлюватися, не перевантажувати розум у своєму прагненні швидко виконати роботу. Бо може статися нервовий зрив. (8 січня 2019 точний падаючий квадрат Меркурій/Марс).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає