26 лютого – 2 березня 2018

Із 19:17 26 лютого до 02:51 2 березня 2018 фаза зростаючого трину (4-та) у Ракові місячно-сонячного циклу у Водолієві.

Дуже сприятливий період, щоб вирішувати наступні задачі, пов’язані із такими питаннями як прибутки від кар’єри і статусу, прибутки від репутації та від визнання, колективна робота, реформаторська діяльність, передові наукові розробки, винаходи, інженерія, передові технології, стосунки із друзями та однодумцями, клубне життя, стосунки із фанами. На успіх у цих справах добре впливають гарні стосунки з батьками, вирішення питань родинного життя, затишок у домівці, увага до питань історичної спадщини, захист національної культури і традицій. Сприяють успіху якості натури, що пов’язані із вмінням підтримувати життя: турботливість, чутливість, душевна теплота, ніжність, мрійливість. Підтримка і допомога з боку таких персон: батьки, рідні, близькі та всі, хто виконують материнську функцію: няні, покоївки, годувальники, мати, дружина, дочка, бабуся.

Дуже сприятливі умови у сфері міжнародних фінансів та партнерства, союзів, миротворства, а також у сфері інтелектуальної зайнятості – 1 і 2 березня точний зростаючий трин Венера/Юпітер та Меркурій/Юпітер.

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, період не дуже сприятливий. Будуть конфлікти з помічниками, колегами по роботі, студентами, молоддю, журналістами, консультантами. Палкі суперечки, напружені дебати. Дуже багато інтелектуальної роботи, напружені спортивні заняття. Якщо в цей час дотримуватися правил ментальної гігієни, залишатися у межах здорового способу життя, можна досягти дуже значних результатів у розумовій роботі та спорті. (1 березня 2018 зростаючий квадрат Меркурій/Марс).

У стосунках і заробітках період сприятливий. Допоможе заробляти підтримка з боку знаменитостей світового масштабу або з боку відомих у вузькому колі посвячених персон. Подарунки від них. Можливі фінансові надходження за якісь заслуги в минулому. (27 лютого точний падаючий секстиль Венери з Плутоном). Наприкінці лютого – на початку березня дуже сприятливі можливості для заробітків і партнерства – 1 березня точний зростаючий трин Венера/Юпітер. Дуже легко заробляти. Відкриваються нові можливості для заробітків, виникає нове джерело прибутків. В цей час можна отримати гарні подарунки, щедрі аванси. Нові фінансові можливості пов’язані з дружбою зі знаменитостями місцевого масштабу, видатними письменниками, викладачами, філософами, юристами, іноземцями, капіталістами.

У навчанні та спілкуванні період водночас сприятливий і дуже напружений. Доводиться дуже багато інтелектуально працювати і сперечатися. (1 березня точна зростаюча квадратура Меркурій/Марс). Допоможе навчатися та викладати підтримка з боку знаменитостей світового масштабу або з боку відомих у вузькому колі посвячених персон. (1 березня точний падаючий секстиль Меркурій/Плутон). Наприкінці лютого – на початку березня дуже сприятливі можливості для інтелектуальних занять та знайомств – 2 березня точний зростаючий трин Меркурій/Юпітер. Відкриваються нові можливості для інтелектуальної роботи та знайомств, пов’язані з дружбою зі знаменитостями місцевого масштабу, видатними письменниками, викладачами, філософами, юристами, іноземцями, капіталістами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає