4 серпня – 8 серпня 2018

Із 21:17 4 серпня до 08:01 8 серпня 2018 фаза падаючого квадрату в Тельці місячно-сонячного циклу в Ракові. Нові ідеї щодо стосунків з батьками, родинного життя, нерухомості, романтичних почуттів, що ми втілювали останні три тижні, зараз потребують напруженої роботи та боротьби. Зусилля, що ми доклали до сфери родинних стосунків та нерухомості, зараз перебувають на завершальному етапі, стикаючись із перешкодами та спротивом. Події у сфері родинного життя, стосунків із батьками, нерухомості потребують вирішення фінансових питань, питань самостійних заробітків та особистих статків. В цей час турбота про родинні справи реалізовуватиметься через розгадування загадок, через розділення власних почуттів з кимось іншим. Душевний спокій, відчуття захищеності та комфорту в цей час пов’язані із напруженням та роботою заради фінансової винагороди. Це час, коли ми можемо отримати подарунки, грошові перекази, повернення боргів.

На міжнародному рівні в першій декаді серпня 2018 напруження, важливі зустрічі та рішення, пов’язані з питаннями міжнародного права і миротворства (7 серпня 2018 точний падаючий квадрат Сонце/Юпітер). Напружені перемовини, важливі для вирішення юридичних питань новини (11 серпня 2018 точний падаючий квадрат Меркурій/Юпітер). Конфліктні ситуації у галузі культури, мистецтва, фінансів. Перешкоди на шляху до миру та співробітництва (10 серпня 2018 точний падаючий квадрат Венера/Сатурн).

До середини серпня 2018 у професійній діяльності, в спорті, в боротьбі слід бути дуже обережними. Підвищений ризик травматизму в роботі з інструментами, з технікою, при роботі з електронними та електричними приладами. Це дуже напружений період для тих, чия професійна діяльність пов’язана з наукою та передовими технологіями, із колективною роботою. (2 серпня 2018 точний падаючий квадрат Марс/Уран). У тому, що стосується самореалізації у професійній майстерності, спорті, у боротьбі, у конкретних практичних діях на власний розсуд, друга половина липня і перша половина серпня – дуже напружений період: з одного боку, є пристрасне прагнення діяти і перемагати, а з іншого – необхідно залишатися у межах власної компетентності, відповідально підійти до дій. Слід свідомо діяти, а не імпульсивно у пориві пристрасті. У сфері професійної майстерності, боротьби та спортивних занять буде відчуватися брак компетентності. Це буде досить вагомою перешкодою на шляху до перемоги. Доведеться докласти зусиль до того, щоб усвідомити рівень своєї компетентності та прийняти самостійне рішення щодо професійної майстерності, взяти на себе відповідальність за якісь конкретні дії, контролювати свої дії та керувати своєю пристрастю. Вірогідно, доведеться протистояти конкурентам та лідерам у сфері професійної зайнятості. Можливо, доведеться відмовитися від якихось професійних програм заради підвищення професійної майстерності та більш ефективної практичної діяльності. Загалом в цей період слід бути обережними у будь-якій конкретній практичній діяльності: спорт, робота з механізмами, професійні заняття, сексуальні стосунки, – неадекватні дії на тлі браку відповідальності та компетентності, можуть загрожувати власним творчим проектам, керівній посаді, життю. Навпаки, добре підготовлені адекватні дії супроводжуватимуться зростанням рівня компетентності, підвищать авторитет, протистояння і здорова конкуренція сприятимуть здійсненню творчих намірів (27 липня і 8 серпня 2018 точна опозиція Сонце/Марс у фазі ретроградності Марсу).

Із 7 серпня до 9 вересня 2018 Венера в Терезах. У коханні, стосунках та фінансах в цей час таланить, якщо ви людина із вишуканим смаком: самовираження гармонійне, поведінка цивілізована, вбрання елегантне, поводження миле. Люди зараз вельми чутливі до зовнішності та до краси. Вимоги до партнера високі: “Партнером може бути тільки той, хто рівний мені у всьому”. Ми прагнемо в любові гармонії, краси, гарного смаку, витонченості. Любов у цей час розмірена, врівноважена, стосунки будуються на паритетній основі. Ми вельми чутливі до зовнішності та до краси об’єкта любові. Прагнемо виразити своє розуміння любові і краси в абстрактних символах: через твори мистецтва, через участь у громадському житті, через встановлення справедливості. Кохання, задоволення, мистецтво та фінансовий успіх – це зараз пріоритетна цінність. Гроші в цей час сприймаються як засіб, що дозволяє оточувати себе вишуканими витонченими речами, шляхетними людьми, перебувати в такому культурному середовищі, яке задовольняє естетичні потреби і відповідає етичним критеріям. Легко проявити здібності до живопису, музики, літератури та драматургії. Це щасливий час для шлюбу, у дітей проявляються таланти. Вдалий час, щоб підвищити особисті заробітки в сферах мистецтва, моди та всього, що стосується краси, гармонії, стосунків. В цей час легко втілювати розуміння краси та гармонії в інтелектуальні форми: література, дипломатія, миротворство, тонкі стратегії, мистецтво спілкування, риторика. В цей час легко розвивати свій смак, формувати імідж відповідно до правил культури поведінки, психології моди і стилю. Легко усвідомлювати і враховувати соціальні штампи і кліше в сфері іміджу.

Найбільш привабливими будуть молоді жінки, що добре знаються на мистецтві, мають гарні манери, тонкий і вишуканий смак. Варто підкреслювати власну чарівність, доглянутість, вміння вибудовувати тонкі стратегії та знаходити красиві дипломатичні засоби для миротворства. Дуже приваблюють гармонія, витонченість, грація. Приваблює все цивілізоване, елегантне, миле. Манери поведінки мають бути прекрасні у своїй стратегічній адекватності. Високо цінується вміння природно поводитися в будь-якому соціальному середовищі, відчувати, де доречний один стиль поведінки і одягу, а де інший. В основі іміджу – класика, дендизм, британський стиль. В еротиці: вміла спокусниця, граціозний стратег.

Соціальний образ: Художник, Дипломат, Елегантна Чарівна особа.

Стиль в мистецтві – класицизм.

У першій декаді серпня поступово знижується рівень прибутку. Вірогідні незаплановані витрати на невідкладні речі. Необхідність заощаджувати. 7 – 11 серпня гостре невдоволення фінансовим станом. Амбіції високі щодо заробітків і громадського життя дуже високі, тож величезні зусилля, що докладаються з метою підвищити статус і зміцнити фінансове становище, можуть призвести у кінцевому результаті до підвищення прибутків. Невдоволення в партнерських стосунках змушує узгоджувати цінності та життєві позиції, що, врешті решт, зміцнить стосунки (10 серпня 2018 точна падаюча квадратура Венера/Сатурн).

У першій декаді серпня імперативні обставини складаються таким чином, що вся наша творча активність і компетентність будуть зосереджені на речах, безпосередньо пов’язаних із професійними заняттями, конкретною практичною діяльністю, спортом, конкуренцією, боротьбою. Тут доведеться брати на себе відповідальність, керувати, віддавати накази, бути компетентними. Це досить важкий період, бо реалізовувати власний творчий потенціал доведеться, долаючи перешкоди і стикаючись із обмеженнями, пов’язаними із браком волі, компетентності, майстерності. Але якщо вдасться знайти рівновагу між власною пристрастю та власною компетентності, то дії можуть бути дуже точними та ефективними. Це дасть можливість адекватно реалізувати себе в спорті, в роботі, в боротьбі, перемогти і підвищити свій авторитет та рівень компетентності (28 липня і 8 серпня точна опозиція Сонце/Марс у фазі ретроградності Марсу). Творча криза, пов’язана із прагненням розширити власні можливості, змусить опановувати великий курс навчальних програм, подорожувати, вирішувати юридичні питання (7 серпня 2018 точна падаюча квадратура Сонце/Юпітер).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає