14 березня – 17 березня 2019

Із 12:26 14 березня до 22:35 17 березня 2019 фаза зростаючого квадрату в Близнятах місячно сонячного циклу в Рибах. Багато ментальної роботи, розумових зусиль, інтелектуального та нервового напруження, бо доводиться боротися, щоб втілити нові ідеї щодо позбавлення саморуйнування, самотності, залежностей, ірраціональних фобій, щодо полегшення стану при хронічному захворюванні. Несприятливі умови для втілення в життя нових проектів, що стосуються наших ідеальних мрій і фантастичних сподівань, сліпих надій. Нам кидають виклик, дратують, заважають балакучі люди, метушливі знервовані “помічники”, журналісти, інформатори, студенти, учні, співрозмовники, знайомі. Багато напруження буде у ситуаціях коротких подорожей, навчання, знайомств, спілкування, торгівлі. Високий рівень метушні, знервованість, роздратування під час спілкування та навчання. Щоб ефективно справлятися з ситуаціями, пов’язаними з позбавленням страждання, розв’язанням заплутаних проблем, розгадуванням загадок, опануванням мистецтва тонкощів, слід говорити лише про те, на чому знаємось. Необхідно критично поставитися до нової інформації, перевіряти правдивість інформації фактами, ставити уточнювальні запитання. Слідкувати за тим, щоб нервове збудження під час розмови не загрожувало здоров’ю, особливо якщо у вас є хронічні захворювання або ви надто чутливо реагуєте на ситуації спілкування та навчання.

На міжнародному рівні дуже сприятливі умови для зміцнення кордонів, армії (14 березня точний зростаючий трин Марс/Сатурн). Легко захищати державу і боротися за перемогу. Напружена ситуація у сфері питань міжнародної економіки і права: важливі рішення, гострі обговорення. Будуть важливі зустрічі, перемовини, рішення (14 березня точна зостаюча квадратура Сонце/Юпітер, 16 березня точна зростаюча квадратура Меркурій/Юпітер).

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності період приємного натхнення. В цей час ситуація сприяє тому, щоб розпочати робити щось конкретне практичне заради переживання єдності світу. Наприклад, варто розпочати новий курс спортивних занять, спрямований на полегшення стану хронічного захворювання (гімнастика, танці). Розпочати опановувати гру на якомусь музичному інструменті, почати малювати. Допомагає в роботі та в боротьбі вміння розгадувати загадки, прозрівати тонкі сенси видимих речей, розбиратися у тонкощах. Допомагає музика, поезія, мистецтво, живопис. Допомога в конкретних практичних зусиллях надходить з боку філософів, психологів, поетів, містиків, людей мистецтва і моди (10 березня точний зростаючий секстиль Марс/Нептун). Легко буде здійснювати конкретні практичні зусилля, спрямовані на просування в кар’єрі, підвищення статусу, зміцнення репутації. Буде легко зосередитися на роботі, боротися за перемогу, досягати вершин (14 березня 2019 точний зростаючий тринт Марс/Сатурн).

Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 15 березня – це значить, що має сенс глибоко зануритися у те, що вже вивчене. Варто згадати те, що вже добре відомо, і застосувати його в новій якості. Варто повернутися до того, що колись було цікавим заняттям, і відновити його на новому рівні. Можуть знадобитися старі конспекти, рукописи, з’явитися старі знайомі.Імперативні обставини змушують подумати над давно відомими речами з позиції нового розуміння речей, з урахуванням нових ввідних. Доводиться мати справу з величезним об’ємом інформації. Є схильність перебільшувати свої розумові здібності та знання, через що в інтелектуальній роботі будуть помилки. Слід спокійно ставитися до того, що чогось можна не знати. Слід частіше звертатися за порадою до тих, чиї знання ширші. Важливо слідкувати за своїми словами під час розмови: говорити слід лише про те, на чому дійсно знаєшся. Бо пристрасне бажання виглядати більш розумним та обізнаним, чим є, поставить під сумнів довіру до ваших попередніх інтелектуальних заслуг і зіпсує зв’язки з учителями, юристами, капіталістами. Також слід критично ставитися до нових можливостей та обіцянок розширення можливостей, бо в цей час всі новини виглядають сильно перебільшеними. Підтримка з боку знаменитостей світового масштабу, вчених- дослідників, хірургів, протезистів (16 березня 2019 точна зостаюча квадратура Меркурій/Юпітер і точний зростаючий секстиль Меркурій/Плутон).

Дуже велике пристрасне прагнення розширити власні творчі можливості. Перешкоди лише стимулюють власні амбіції. Заздрість до можливостей і успіху інших стимулює опановувати великий курс навчальних програм, вирушати у подорож з освітньою метою, шукати меценатів і спонсорів для втілення особистих проектів (14 березня точний зростаючий квадрат Сонце/Юпітер).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає