17 березня – 21 березня 2019

Із 22:35 17 березня до 03:42 21 березня 2019 фаза зростаючого трину в Левові місячно сонячного циклу в Рибах. Легко втілювати нові ідеї щодо позбавлення саморуйнування, самотності, залежностей, ірраціональних фобій, щодо полегшення стану при хронічному захворюванні. Дуже сприятливі умови для втілення в життя нових проектів, що стосуються наших ідеальних мрій і фантастичних сподівань, сліпих надій. Події тут розгортаються енергійно, потужно, багато яскравих вражень, ігрових ситуацій, розваг, веселощів. Активну роль у цьому процесі відіграють діти, творчі особистості, керівники різного рангу, лідери, актори. Нам допомагають дружні стосунки з цими людьми. В цей час варто рекламувати свою компетентність, особисту творчість, свої лідерські якості.

На міжнародному рівні дуже сприятливий період для здійснення державної політики щодо загальної освіти, свободи слова, транспорту і доріг (20 березня точний зростаючий трин Меркурій/Сатурн). Відбуваються важливі міжнародні зустрічі, зміцнення зв’язків, проявляється серйозний підхід до вирішення питань якості інформаційного простору. В середині березня напружена ситуація у сфері обговорювання питань міжнародної економіки і права: гострі обговорення. Сприятливі умови для миротворства, для діяльності дипломатів, для культурного обміну, для міжнародної торгівлі, для вирішення питань санкцій та відновлення справедливості в суді (16 березня точна зростаюча квадратура Меркурій/Юпітер, 21 березня точний зростаючий секстиль Венера/Юпітер).

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності допомагає дотепність, почуття гумору, нові знання і знайомства, нові зв’язки: легко всюди встигати, зробити швидко, перемогти у дебатах, переконати у дискусії. Вдалий період у викладачів, консультантів, аналітиків і у всіх, чия професійна майстерність пов’язана з інтелектуальними заняттями (18 березняя 2019 точний зростаючий секстиль Меркурій/Марс). Драматичні обставини дивним чином сприятимуть боротьбі з агресором, сприятимуть розвитку професійної майстерності (20 березня точний зростаючий трин Марс/Плутон). Доведеться зробити щось конкретне практичне заради кохання, любові, партнерства, шлюбу, союзу, долаючи перешкоди. Це час напруги в стосунках і в любові, коли стосунки вийшли на новий рівень і доводиться робити щось нове, і це нелегко. Те саме стосується і особистих прибутків, джерела і способу заробітку (21 березня 2019 точний падаючий квадрат Венера/Марс).

В сфері особистих прибутків і партнерських стосунків з одного боку, багато нових можливостей для заробітків і партнерства через щасливий збіг обставин, через везіння, через підтримку з боку персон з великими можливостями, через підтримку з боку учителів, видатних письменників, філософів, релігійних діячів, юристів. А з іншого боку, дуже пристрасне бажання збільшити прибутки і статки, відновити гармонію у партнерстві і коханні (21 березня точний зростаючий секстиль Венера/Юпітер і точна падаюча квадратура Венера/Марс). Це створює стимулюючі і водночас надихаючі умови для розширення особистих можливостей щодо заробітків і статків, партнерства, кохання .

Нові знайомства, обмін думками, навчання, викладання через професійну активність відбуваються легко. Легко просунутися в кар’єрі завдяки своїм знанням і знайомствам. Сприятливі умови для знайомства з високопосадовцями і політиками. Важливо дотримуватися здорового способу життя і давати розуму відпочивати, перемикаючись з розумової роботи на спортивні ігри, прогулянки, гімнастику (18 березня точний зростаючий секстиль Меркурій/Марс, 20 березня і 7 квітня точний зростаючий секстиль Меркурій/Сатурн).

Із 20 березня до 20 квітня 2019 Сонце у знаку Овен – перший місяць весни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає