12 травня – 15 травня 2019

Із 04:11 12 травня до 13:29 15 травня 2019 фаза зростаючого квадрату в Левові місячно-сонячного циклу в Тельці. Доводиться напружуватися, долати перешкоди, боротися, щоб втілити в життя нові ідеї щодо таких тем: заробітки і статки, джерело особистого прибутку, особисте майно, покупки, створення матеріальних форм, особисті таланти і здібності, самооцінка, особиста система цінностей, особиста життєва позиція. Несприятливі умови для творчої активності, для ігор, розваг, веселощів, шоу, театралізованих дійств, стосунків із дітьми, ризикованих фінансових проектів та авантюр, а також флірту і любовних пригод. Нам кидають виклик, дратують, заважають яскраві творчі особистості, лідери, керівники різного рівня, компетентні персони. Щоб ефективно справлятися з ситуаціями, пов’язаними з фінансами та прибутками, слід усвідомлювати свої ролі, відповідальність, межі компетентності. Необхідно проявляти творчу ініціативу, рекламувати себе, заявляти про свою позицію керівника і шляхетно панувати. Слідкувати за тим, щоб не допускати того, щоб ваші діти робили щось таке, що вас дратуватиме. Небезпечними можуть бути імперативні ситуації.

У сфері особистої творчості до 21 травня 2019 сприятливі умови для того, щоб зміцнити свої становище в суспільстві, просунутися до мети, покращити репутацію. В цей час варто заявити про свої творчі досягнення, щоб збільшити особисті прибутки і статки. Дружні стосунки з високопосадовцями, високим начальством, знаменитостями світового масштабу та відомими у вузьких колах посвячених персонами сприяють просуванню в кар’єрі та зміцненню матеріального становища (11 – 14 травня точний зростаючий трин Сонце — Сатурн/Плутон).

Період до 20 серпня 2019 сприятливий для того, щоб використати всі свої конкретні практичні вміння та професійні навички для того, щоб самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя і підготуватися до початку нового дворічного циклу самостійних заробітків, в основі яких — професійна майстерність. Те ж стосується циклу спортивних занять заради краси та грації, а також спільних з партнером практичних цілеспрямованих дій (15 травня 2019 точний падаючий секстиль Венера/Марс). З 15 травня 2019 Венера в Тельці: у цей час людям притаманний артистизм, експресивність. Легко проявляється вроджене відчуття форми, художні здібності, здібності до рукоділля, здібності створювати мистецтво. Особливо добре вдається втілювати відчуття краси та гармонії у матеріальні форми. У тому числі у форми людського тіла: фітнес, бодібілдинг, танці, гімнастика, масаж. Легко даються гроші та матеріальні прибутки. Ми потужно фінансово вмотивовані. Висуваємо високі вимоги до шлюбу. Вірність в любовних стосунках безпосередньо залежить від сексуального та матеріального вдоволення. Любов реалістична, матеріалістична і шукає собі опору в загальноприйнятих інститутах (шлюб). Появляється природна, вроджена чуттєвість, природне прагнення довіряти партнеру і співпрацювати з ним. У цей час ми дуже любимо близькість і ласку, комфорт, затишок, достаток, красиві матеріальні форми. Найбільш привабливі молоді жінки, що подібні до ідилічні пастушок на полотнах старих живописців: природні, еротичні, великі любительки природи і свого власного тіла, любительки красивих добротних речей, смачної їжі, комфортної обстанови. Тінь: Ледарка. В еротиці чуттєва, м’яка, неагресивна, традиційна, бракує пристрасності, сміливості, винахідливості. В цей час варто вбиратися у речі високої якості та кожного дня міняти вбрання. Варто вбиратися в те, що вважає красивим і респектабельним. перевагу слід віддавати натуральним матеріалам, приємним на дотик. Привабливими будуть чисті природні кольори, комфортні гармонійні форми. Аксесуари мають бути вагомі у всіх сенсах: якісні і коштовні. Взуття має бути добротним і виглядати так, ніби щойно з крамниці. Варто потурбуватися про те, щоб у цілому справляти враження дуже гарної людини, з хорошим смаком і манерами. В одязі має бути акцент, але він не має впадати в очі. Орієнтуйтеся на тренди і виглядайте актуально. Сприяє прибуткам і партнерству імідж багатого селянина або заможного аристократа, капіталіста, банкіра. Соціальний образ – Селянин, Банкір, Епікуреєць.

У сфері боротьби, спорту та професійної майстерності допомагають партнери, дипломатія, вміння подобатися людям, чарівність, вміння робити компліменти і подарунки, знання у галузі мистецтва і культури (14 травня точний падаючий секстиль Венера/Марс). Із 16 травня до 2 липня 2019 Марс в Ракові. Ми діємо під впливом емоцій, настрою. Діємо з фантазією, часто істерично, перебільшуємо як власну майстерність, силу і сміливість, так і всі ці якості у супротивника. Активність в цей час стримується чутливістю, емпатією, потребою у комфорті та захищеності.Як боротися? за допомогою обхідних маневрів. Інтуїція підказує, як слід діяти. Слід адаптуватися до умов, лавірувати, подібно до води, яка знаходить найкомфортніший прохід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає