4 листопада – 7 листопада 2017

Із 07:22 4 листопада до 13:16 7 листопада 2017 напружений період розвитку нових ідей щодо партнерства і співробітництва – ідеї досягли повноти, і ми можемо оцінити те, що сталося в результаті домовленості, співробітництва, партнерства. Оцінити з позиції етики та естетики, вигоди, матеріального добробуту, здоров’я як ресурсу.

В цей час варто пригальмувати активність і зосередитися на споглядання та об’єктивній оцінці. Із 11:45 3 листопада до 12:25 5 листопада 2017 у фокусі уваги такі теми: особисті таланти та здібності, власна система цінностей, особисті прибутки і статки, особисте майно, робота з матеріальними формами. Із 12:25 5 листопада до 12:43 7 листопада 2017 у фокусі уваги такі теми: навчання, знайомства, ментальний аналіз фактів, обмін думками, поради, консультації, інтелектуальні активність, невеликі подорожі на недалеку відстань, торгівля.

Події, що стосуються партнерства, фінансів, любові, суспільного життя, супроводжуються інтенсивними переживаннями і нервовим збудженням. Вірогідні геніальні винаходи у ситуаціях етичного протистояння з друзями та у колективній роботі через питання особистих прибутків, статків, витрат. Це спонукає зосередитися на усвідомленні власної життєвої позиції та системи цінностей. Внутрішня робота, спрямована на уточнення життєвої позиції та акцентів у системі цінностей допоможе зміцнити власне фінансове становище, стосунки з партнерами, позицію у суспільному житті. Доведеться реформувати сферу заробітків/витрат та партнерства. Є можливість скористатися підтримкою високопосадовців, політиків, людей великого бізнесу або когось, кого ви побоюєтеся та від кого залежите. Є можливість стабілізувати та зміцнити стосунки та власне фінансове становище. Є можливість вдало завершити програму по зміцненню прибутків та партнерства, що розпочалася у жовтні 2016, та підготуватися до початку нового прибуткового ділового проекту. Піки аспектів 3 і 4 листопада 2017.

З 5 листопада 2017 до 11 січня 2018 Меркурій у знаку Стрільця спонукає підвищувати рівень освіти.
В цей час розум експансивний – хочу знати все більше і більше. Інтереси багатобічні. Масштабність розуму. Інтерес до всього, що не вкладається в голові і вимагає поглибленого довгострокового вивчення. Цікавлять філософські питання. Цікавлять такі явища як чужа культура, релігія, світогляд, юриспруденція, знаменитості місцевого масштабу. В процесі мислення відчувається брак обізнаності, брак конкретних знань у ставленні до деталей. Тому інтуїтивно прагнемо дізнатися якомога більше подробиць і намагаємося перевірити їхню правдивість. Здогадуємося про те, що в процесі мислення схильні захоплюватися ментальними конструкціями, обожнювати їх і не бачити недоліків. Тому підсвідомо прагнемо мислити критично. Для цього беремо участь у різноманітних масштабних заходах, де люди діляться своїми ментальними уявленнями, де можна показати свою концепцію і обговорити її з іншими освіченими людьми. Найважче в цей час мислити тверезо, стежити за тим, щоб міркування базувалися на правдивих, а не на помилкових ідеях або уявленнях, а також щоб з правильних ідей не виходити хибні думки. В цей час люди схильні говорити і писати пафосно, пишномовно, повчальне. Мова пихата. Міркуємо над прийняттям рішення оптимістично, беремо за критерій «ідейний – безідейний, істинний – помилковий». Найбільше користі інтелект принесе, якщо його скерувати на сферу вищої освіти, викладання, подорожей, філософії, права.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає