7 листопада – 10 листопада 2017

Із 13:16 7 листопада до 22:36 10 листопада 2017 дуже сприятливий період розвитку нових ідей щодо партнерства і співробітництва – ідеї досягли повноти і приносять результати, якими можна насолоджуватися. В цей час варто розслабитися і присвятити час роздумам, аналітиці, структуруванню.

Із 12:43 7 листопада до 14:28 9 листопада 2017 у фокусі уваги такі теми: фантазії, мрії, емоції, настрої, відчуття. Відчуття захищеності та безпеки. Питання комфорту. Домівка, нерухомість, стосунки з батьками, родинне життя, сімейні справи, питання національної культури та традиції. Із 14:28 9 листопада до 18:40 11 листопада 2017 у фокусі уваги такі теми: особиста творчість, хобі, розваги, відпочинок, веселощі, шоу, театралізовані дійства, флірт, любовні пригоди, фінансові авантюри, ризиковані проекти.

З 7 листопада до 1 грудня 2017 найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що справляють враження надзвичайних, магічних. Найбільш привабливі молоді жінки: Цирцея. Таємнича, незабутня, сексуально дуже приваблива, потужна, пристрасна і прониклива. Справжнісіньке «втілення гріха». Тінь: Медуза Горгона. У еротиці: глибоко пристрасна звабниця. Щоб виглядати привабливою і почуватися вдоволеною у коханні та соціальних ситуаціях, варто досліджувати питання моди і стилю як із теоретичного боку, так і з практичного. Виграшним буде власний стиль, що вирізняється елегантністю та несе відбиток наукового підходу до створення іміджу. Перевагу варто надати класичному стилю, буржуазному урбаністичному шику. Соціальний образ – Маг, Цілителька, Могутня Володарка. Стиль у мистецтві – сюрреалізм.

Якщо ваша особиста творчість пов’язана зі знаменитостями світового масштабу або із відомістю у вузькому колі посвячених, а також із хірургією, науковими дослідами, детективними розслідуваннями, пошуками подолання кризи, психоаналізом, то зараз дуже вдалий час, щоб завершити те, що було розпочате у грудні 2016 року. Час підсумовувати і планувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає