Где я училась

Треба використовувати кожний привід для правдивої самопрезентації. Як казала Маргарет Тетчер, гірше за те, що про тебе кажуть погане, може бути лише те, що про тебе взагалі ніхто нічого не говорить.

Lina Landis: ” Астрологиня Ольга Іванець , барышня, вы просто Бездарь ! Даже ваши ” показания ” где вы учились не состыкуются ни где !! Вы Московскую Академию приплели , а вас там не знают , ещё вы писали, что учились с каких-то ” польских ” книг , , ну это возможно !ученики Авессалома , вас ” сном и духом ” не помнят ! Ваши прогнозы , ” молоко на воде ” ! Ваш ” прогноз ” по Украине , просто хочется плакать от вашей тупости и бездарности ! И научитесь элементарному, хотя бы толерантности ! О хамстве , умолчим !”

Вижу, нужно объяснять. Пишу по-русски. Я так понимаю, там, откуда прилетело, украинского не знают.

Год рождения 1962, УССР, Центральная часть Украины. Интересовалась астрологией примерно с 13-14 лет: описания знаков зодиака в самиздате, популярные статьи в польских журналах, астрологическая литература периода Перестройки и Гласности. Обучалась астрологии всерьез автодидактом с 1988, кода купила таблицы эфемерид и стала анализировать собственный гороскоп с помощью различных справочников, энциклопедий, словарей, учебников астрологии. Скупала всю астрологическую литературу, какую только могла найти. В 1987 “почистила” свою астрологическую библиотеку от ментального мусора – оставила у себя только нескольких авторов из советских: Авессалом Подводный, Семира и Веташ, Феликс Величко. Учебники европейских, британских, американских авторов оставила все.

Когда в 1998 летом на Московии стался дефолт, купила весь курс заочного обучения астрологии в ВШКА при ЦАИ (Москва) за 100 долларов – легкая возможность систематизировать свои знания в самой популярной на тот момент астролгической школе постсоветского пространства. ВШКА при ЦАИ (Москва) – Высшая Школа Классической Астрологии при Центре Астрологический Исследований (Москва), Заочное отделение, директор Н.К.Страчук, не путать с Московской Академией – это разные учебные заведения. Заочное отделение в 1998-1999 в ВШКА – это значит писать письма и отправлять их в конверте, в лучшем случае три недели туда – три недели обратно, + время на проверку выполненных заданий. Долго училась – полтора года, хотя на выполнение одного задания уходило несколько дней – ничего нового по большому счету из учебных пособий ВШКА я не узнала. Последним заданием в курсе была ректификация по методу Айзина. Метод базируется на вере в то, что свободы воли не существует. Я стою на позиции Платона в этом вопросе, так что не вижу смысла выполнять это задание. За защиту диплома нужно было платить дополнительно, деньги в данном случае ценнее свидетельства об окончании учебного заведения. Ах, да, важное уточнение: в то время моя фамилия была Безпалько, Ольга Викторовна Безпалько. Если после смерти Страчука в ВШКА остались какие-то сведения об учениках 1998-1999, можно подтвердить правдивость моих слов.

2002-2006. Под фамилией Иванец обучаюсь в Авторской Школе Авессалома Подводного “Человек среди людей”, заочно, он-лайно, через Интернет. На сайте Подводного есть мой отзыв о процессе обучения в Школе. 2005-2006 – семинары Подводного в Киеве, 8 месяцев. Свидетели есть! В феврале 2003 я несколько дней провела в квартире Подводного в Москве, где, кроме Подводного, в то время были постоянно Мариана Шканчикова и ее сын Миша (кажется), приезжая из глубинки Таня и девушка-массажистка из Беларуси, чьего имени не помню. Еще были несколько человек, связанных с изданием книг Подводного. Все они вместе за одним столом ели борщ, приготовленный моим мужем Игорем. Все они были под сильным и глубоким впечатлением от борща, так что могли и запомнить. Также тогда я посещала занятия “Капля” в группе Подводного. Я тоже не помню никого из той группы. Но я помню всех, с кем занималась на семинарах Подводного в Киеве. С Андреем Рассказовым, с которым познакомилась там, мы с тех пор близкие друзья. Также мое обучение в Школе Подводного может подтвердить, кроме Андрея Рассказова, напиример, Алексей Арестович, Люба Мятова, Елена Казакова, Нина Лаврентьева, Марианна Шканчикова. Кроме того, полно фотографий и из Москвы с Подводным в 2003, и с семинаров в Киеве. Я уверена, что меня запомнили все, с кем мы вместе обучались – меня невозможно было не запомнить, Подводный все время акцентировал на мне внимание – на мне и на Алексее Арестовиче.

По поводу данной оценки моих прогнозов ничего говорить не буду – каждый волен оценивать что угодно как угодно в рамках своей компетентности.

По поводу толерантности к человеческой глупости и ограничености: да, я нетолерантна и не намерена становиться толерантной.

***

Oleksandr Novokhatskyi: –  Олю )))

Такі дописи свідчать про Вашу високу популярність.

Дай Вам Боже! Ви робите надзвичайно важливу справу – створюєте альтернативу мацковській домінанті у своїй професійній галузі.

Астрологиня Ольга Іванець: –  Дякую, пане Олександре, за розуміння смислу моєї діяльності та за підтримку! Дідько, мені дико важко! Але завдяки підтримці моїх читачів я почуваюся як ніколи щасливою!

Olha Zasteba: – Тю та й годі з тою жінкою.

Астрологиня Ольга Іванець: –  Ольцю, треба використовувати кожний привід для правдивої самопрезентації. Як казала Маргарет Тетчер, гірше за те, що про тебе кажуть погане, може бути лише те, що про тебе взагалі ніхто нічого не говорить.

Olha Zasteba: –  Астрологиня Ольга Іванець точно, піар від жінки вийшов безкоштовний!

Юлия Деткова: –  толереантнісь….яке чудове поняття для маніпулювання думкою населення

Астрологиня Ольга Іванець: –  Ага. Особливо мені подобається: “Вы должны уважать чужое мнение!”, – за цим завжди стоїть: “Мне наплевать на ваши знания, я вас заставлю со мной считьаться!” Зюзьки, я високо себе ціную і вмію за себе постояти.

Irina Voloshko: –  Ольга, оставайтесь такой, не толерантной)))

Наталія Позднякова: – дивним чином меседж, написаний так, що просто кров з очей, досягає як раз протилежної мети.

Астрологиня Ольга Іванець: –  Вони, московити, завжди приходять на мою сторінку, щоб мене знищити, а виходить завжди навпаки. Тому що вони бавжди брешуть, їм немає чого протиставити моїй правді.

Наталія Позднякова: –  Астрологиня Ольга Іванець зазвичай вони завжди більш вправно й тонко брехали та знищували людей ментально. Із задоволенням бачу “кризу жанру”. Сподіваюся, що вже недовго чекати, коли та уся балалайня накриється люком.

Астрологиня Ольга Іванець: –  Наталія Позднякова Ой, ні, моя сторінка в соцмережах із 2008, у спілкуванні зі мною вони завжди незграбні. На жаль, останні роки вони рідко приповзають до мене – лише найтупіші та найзухваліші. у 2008 – 2013 було значно цікавіше – там розумники приходили мене трощити – оце було задоволення: “Есть упоение в бою и бездні мрачной на краю”. А тепер – випадкові зайди-слабаки.

Наталія Позднякова: –  Астрологиня Ольга Іванець маєте рацію) Батл з достойним противником-це тренінг. Але де вони тепер ті достойні…Ницість й блюзнірство на тлі відсутності моральних цінностей навіть у колишніх шанованих людей у всьому світі.

Астрологиня Ольга Іванець: – Наталія Позднякова Достойниу супротивник – це такий, що не заперечує моєї очевидної правоти, але каже: “Ти права, але я з тобою не можу погодитися, бо я є імперцем за суттю, я просто ненавиджу твою жагу незалежної України”. І про що вже після такого говорити? З’ясували позиції, озійшлися. А тепер от прилазять люди без знань, без усвідомлення позицій, брехливі, слабкі, пустопорожні. Нудно. Шаблюка моя заіржавіла у піхвах.

Андрей Теплик: – Оля,Вы великолепны в своем Я.Но,Будды с Вас не получится,увы))

Астрологиня Ольга Іванець: – Андрей, идите к лизам.

Irina Voloshko: – Андрей Теплик а зачем?

Астрологиня Ольга Іванець: – Irina Voloshko У 2014 чи то 2015 Андрій був постійним читачем цієї сторінки, дуже активно коментував, ставив запитання. Колись запитав, скільки йому би коштувала консультація у мене, я відповіла. З тих пір Андрій зник, а потім з’явився в якості підсмикувача, як от зараз. А коли цікавість до мене проявив Сергій Логінов (коментував, ставив запитання, просив поговорити в Скайпі), то я пішла на сторінку Логінова, щоб краще його розуміти, і побачила, що там Андрій всій серед своїх: активно коментує, поширює, прооркує – і сильно й активно дружить з Лізою Богуцькою. Врешті-решт, все впирається в банальний вибір між оплатними консультаціями Іванець і безоплатним базіканням у Логінова і Урануса. А Будда тут – це просто так, розмову підтримати.

Потабенко Галина Ваш прогноз по Україні – ми всі ще в процесі спостереження/творення подій. А дописувачка – заздрісне хамло…

Астрологиня Ольга Іванець: – У мене немає прогнозів для України. У 2010 я опублікувала Гороскоп України і кожного року з 2010 публікую соляри України, де розглядаю не лише транзити до натальних планет і світил, а і мунданні цикли. Крім того, я публікую кожного року описання сонячних затемнень і їх аспекти до гороскопу України. Які ще прогнози? Впевнена, ця критикеса не читала жодної моєї роботи.

Tatyana Grekova: – Не звертайте на неї уваги. Порожня витрата часу

Астрологиня Ольга Іванець: – Ну, що ви! Це дуже вдалий привід для самопрезентації!

Ольга Прокопова: – Собака гавкає, а караван іде. Арабська мудрість, здається, якраз про цих зайд. Ви здійснюєте важливу просвітницьку місію. Бажаю на цьому непростому шляху наснаги, натхнення та сили, переконана, усе буде добре.

Астрологиня Ольга Іванець: – Дякую, пані Ольго!

Svetlana Tkachenko: –  Оля!..Ну,зачем вы обращаете внимание на высеры каких-то тупых немытых чумичек с московии?..Да просто НАХ -в бан и все дела!!..Рюзьгие-не люди,а животные!..??

Астрологиня Ольга Іванець: – І який в цьому сенс – банити їх? Жодного. У Авессалома є такий афоризм: “Чи вмієте ви харчуватися ненавистю своїх ворогів?” Я вмію – ніколи не упускаю момент використати образливі несправедливі обвинувачення в мій бік на свою користь.

Svetlana Tkachenko: –  Астрологиня Ольга Іванець !Оля!Ну,вы тогда -молодец и умничка!А я уже за этот период информвойны с руснею начала беречь силы ибо меня на всех,увы ,может не хватить,а впереди еще ой как много сражений предстоит!..

Астрологиня Ольга Іванець: – Svetlana Tkachenko Я ж не йду до цих псевдоастрологів в групи – моя присутність там означала би, що я вважаю їх рівними собі. Але коли хтось із моїх читачів просить мене дати оцінку тому чи іншому опусу псевдоастрологів, то я можу почитати і покритикувати – це корисно для розуміння того, чим астрологія відрізняється від псевдоастрології. А от коли псевдоастрологи приходять на мою сторінку – це просто свято якесь! Вийнятком є лише тексти, що містять антисемітські, ксенофобські, гомофобські вислови, – тут я маю банити без обговорення.

***

Alexandr Nabatnikov: – А ЕШКО чем хуже?

Астрологиня Ольга Іванець: – Alexandr Nabatnikov Я не можу радити курси ЕШКО, бо я астрологію вивчала у 1998-1999 у Вищій Школі Класичної Астрології при Центрі Астрологічних досліджень в Москві, директор М. Страчук. Базовими підручниками в цій школі були підручники британських, європейських, американських авторів, а також підручники Авессалома Подводного, Айзина, Олешко. У 1998 не було можливості брати он-лайн курси на факультеті астрології в Лондоні, зараз є. Людям, що володіють англійською і прагнуть вивчити астрологію, я раджу навчатися саме там, бо мої улюблені автори астрологічних трактатів саме британці: Майкл Бейджент, Ніколас Кемпіон, Чарльз Харві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає