Езотеричні практики

Світлана Світла:  – Читаю вас недавно, чому не зустріла вас роки два тому… 🤷‍♀️ Зараз вчусь і розумію прекрасно, що знання коштують грошей. Я на початку шляху і тому сама ще чіпляюся до незнайомих і друзів, щоб подивитися їх натал)) Я думаю так, вкладені кошти повинні повертатися. Хоча як по-іншому має думати моя Венера в Діві) Тому, думаю, немає нічого такого, якщо людина знає ціну своїм знанням.

Астрологиня Ольга Іванець: – Венера не думає, пані Світлано, а відчуває і оцінює з позиції “гарно – негарно”, “естетично – не естетично”, “етично – не етично”. Думає Меркурій. Він у вас диспозитор Венери. Подивіться, де він розташований в знаку і в домі, які має дугові аспекти, – і будете знати, що ви думаєте щодо заробітків і витрат.

Світлана Світла: – він на куспіді 12 у Діві (сильний в обітелі)у поєднання з Ліліт і СУ , і затягнута вся ця трійця у стеліум в 12 домі. Я затмєншіца ще та) холодний розрахунок і Плутон в 1 домі. А Луна у мене в ручці в Рибах. Я із розряду «як страшно жити», тому і прийшла в астрологію)

Астрологиня Ольга Іванець: – «на куспіді 12 у Діві (сильний в обітелі)» – Меркурій в Діві в знаку управління – це сильна позиція, потенційно розум аналітичний, з хорошими комбінаторними здібностями. Але він у 12 домі – в домі вигнання в слабкій позиції: інтелекту важко розвиватися через специфічні обставини життя. Кон’юнкція з Ліліт дає можливість бути дуже ефективною в інтелектуальних практиках. Кон’юнкція з Північним Вузлом дає можливість цікавитися новітніми тенденціями в розвитку ставлення до традиції в суспільстві. “Я із розряду «як страшно жити», тому і прийшла в астрологію)”, – але знання астрології не звільняє від страждань, тож, мотивація хибна.

Світлана Світла: – дякую, так і є, важко розвиватися і тому є причини, тобто так сталося і все 🤷‍♀️ але це нас не зупиняє , потяг до інформації шалений, тому я не тільки в астрології, а ще і в інших езотеричних практиках)

Астрологиня Ольга Іванець: – “в інших езотеричних практиках” Госссподи…

Світлана Світла: – де Маша тільки не була )) таке є так)

Астрологиня Ольга Іванець: – Гугл каже, що це якесь явище, поширене в Росії

Світлана Світла: – не знаю чи там поширене, воно всюди) йоги, регресологи, і іже з ними . Цікаво ж)

Астрологиня Ольга Іванець: – Виходить, це явище “езотеричні практики” існує лише в парадигмі російської культури

Світлана Світла: – а мольфари хто, раз вже пішла така розмова? ) Все одно, здібності людей, які щось відчувають чи бачать, інші називають езотерикою і не розуміють і не приймають це .

Астрологиня Ольга Іванець: – «а мольфари хто, раз вже пішла така розмова? )» – Це ті, кого в Україні показують в “Битві екстрасенсів”. “Российская премия имени Гарри Гудини проводит научные эксперименты с участием экстрасенсов (прототипом премии Гудини является американский фонд Джеймса Рэнди). В результате испытания ни один из участников не доказал, что может творить чудеса. Эксперименты проходили в рамках премии Гарри Гудини, победитель которой получит 1 млн рублей за демонстрацию сверхъестественных способностей.

В состав экспертного совета и оргкомитета премии Гудини входят научные журналисты и специалисты в области медицинских, технических, точных или естественных наук.

Миллион пока не достался никому: в условиях корректно поставленного научного эксперимента способность экстрасенсов творить чудеса неожиданно пропала.Дата следующего испытания еще не определена, но учредители премии сообщают, что получили уже больше 30 заявок от магов и колдунов, желающих получить миллион”.

Світлана Світла: – я скептик по своїй природі, «землі» в мені багато. Мені потрібні докази. але ж стикалася з такими «не такими» людьми. Вони є, одиниці хіба що

Астрологиня Ольга Іванець: – Ну, якщо ви з такими стикалися, тоді у вас немає підстав їм не довіряти. Я ж ніколи в житті не стикалася з людьми, що мають якісь надзвичайні здібності. Але (давно на світі живу) дуже багато людей намагалися довести мені, що мають такі здібності. Я їм радила отримати премію Гудіні, але ж ніт, не вдалося.

Світлана Світла: – гарна ідея, треба собі записати про премію Гудіні)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає