Залишається при владі

На початку березня 2022 в гороскопі Російського суверенітету був активний аспект падіння правителя з висоти влади. В гороскопі народження хуйла є аспект падіння з висоти влади. В березні транзит Сатурна “запустив в дію” цей аспект. “Чи впаде?” – запитувала я себе. І відповідала: “Велика ймовірність. Янукович впав”.6 квітня завершилися аспекти падіння з висоти влади в гороскопі путіна. 26 березня 2022 президент США під час перебування в Європі сказав, що путін не має залишитися у владі. Після втечі російських військ із Бучі наприкінці березня з’явилися докази їх численних звірств. 4 квітня в Бучі вже працювали журналісти багатьох міжнародних медіа, які все зафіксували. Також українські та міжнародні слідчі приступили до документування злочинів. Різанина в Бучі має кваліфікацію в міжнародному праві як «воєнний злочин» та «злочин проти людяності» і терміну давності не має. Виконавців різанини вже знаходять. Створюються бази даних осіб, яким будуть висунуті офіційні обвинувачення. Низка країн Заходу допоможе Україні, надіславши своїх слідчих, експертів, прокурорів. Буде створено «спецгрупу Буча». Російську Федерацію вже планують виключити з Ради ООН з прав людини. Рішення підтримують у США та Великій Британії. Це питання буде на розгляді 6 квітня.

Путін залишається при владі після того, як завершилися аспекти падіння з висоти влади. Це в черговий раз слугує доказом того, що астрологія лише вказує на можливості, реалізація яких залежить від вільного виробу людей. Звірське населення РФ підтримує ідею геноциду українців, яку і реалізує разом зі своїм правителем путіним. Тож, в цих умовах народне повстання проти тирана з абсолютною владою неможливе. Що тепер? Попереду будуть ще періоди, коли діятимуть аспекти падіння з висоти влади в гороскопі путіна і в гороскопі РФ. Чи варто чекати, що наявна зараз в РФ система влади зруйнується саме на таких аспектах? Думаю, ні, бо падіння з висоти влади обумовлене розчаруванням народу в своєму правителі. Саме те сталося з В.Ф. Януковичем, коли він змушений був стекти з посади Президента України. Як бачимо, населення РФ цілком вдоволене можливістю захоплювати українські міста і села: тут вони мають можливість грабувати (вони ніколи не бачили таких гарних речей, якими володіють українці), вдовольняти свої садистські сексуальні потреби (у себе вдома їм треба п’ять пляшок горілки вжити, щоб до жінки підступитися), їхні матері і “заї” щасливі отримувати посилки з награбованим.

На московії, в російській імперії вбивства правителів заради державного перевороту – практика звичайна. Але всі насильницькі заміни одного правителя на іншого здійснювала гвардія. А тут гвардія правителем цілком вдоволена.

Режим путіна буде знищено ЗСУ.

Olena Porytska: – Хтось із відомих людей(здається, Піонтковський) казав, що Путін, насправді, на декілька років старший, ніж вказано в офіційній даті народження.

Астрологиня Ольга Іванець: – Всі ці байки про те, що дата народження путіна прихована, виникли по аналогії з байками про те, як сталін приховував свою дату народження. Але про дату народження путіна було достеменно відомо ще тоді, коли він не був президентом РФ, а був убогим нікчемою пітерської підворітні, за що Єльцин його і обрав на роль свого наступника. Дата з Вікіпедії реальна. По-друге, навіть якщо припустити, що це правда, зсув на кілька років вперед чи назад не спливає на те, що Сонце в тих датах залишається в кон’юнкції з Нептуном – аспект падіння з висоти влади.

Лола Юра: – Цікаво хто справжні батьки путіна? Він напевно знайшов знав своїх справжніх батьків?

Астрологиня Ольга Іванець: – Ну, так, звісно! Хіба може бути на чолі Велікай Россії закомплексований підлий слабкий на розум синок прачки і двірника? Звісно ж, ні! Насправді він незаконнонароджений син великої княжни Романової від Грішки Распутіна, ви ж бачите, яке в нього прізвище?! Путін народився 7 жовтня 1952 в Ленінграді. Його батьки були не дуже письменними селянами з Тверської губернії. Батько Путіна, Володимир Спиридонович Путін (1911 — 02.08.1999) — учасник Другої світової війни (воював у військах НКВД), працівник на заводі. Мати, Марія Іванівна Шеломова (1911—1998), пережила блокаду Ленінграда, працювала після війни санітаркою, двірницею, приймальницею товару в булочній, сторожем, прибиральницею в лабораторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає