Як жити, коли в гороскопі особистості виражені квадратури

Бувають гороскопи, в яких немає жодної квадратури, самі кон’юнкції, секстилі й трини. Людині все надто легко дається в житті, відсутній стимул до боротьби й перемоги. Велика спокуса зайняти паразитичну життєву позицію. Добре, коли в такій конфігурації є опозиція – людина має опонентів, від яких може дізнатися правду про себе.

Бувають гороскопи, в яких є лише одна квадратура. Це дуже важка конфігурація, бо на тлі везіння й легкості в усьому людина завжди несподівано стикається з важкою проблемою, яка виглядає для неї абсолютно невирішальною.

Бувають гороскопи, де рівна кількість квадратур і гармонійних аспектів. Тут у людини є таланти та здібності і достатньо важких викликів і пристрасті їх приймати і долати.

Є гороскопи, де домінують квадратури. Це людина з дуже важкою долею, коли працювати і боротися доводиться значно більше, ніж розслаблятися і відпочивати.

Як приймати виклик квадратури? Спокійно, без паніки і метушні, по-дорослому. Потрібно бути твердою у своїх позиціях і послідовною людиною – це дає шанс перемогти у важкій боротьбі. Шанс досить великий, бо управителями квадратури є Юпітер і Сатурн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає