Відповідь на запитання до мене як до людини, що вчилася у Подводного

– Я хочу дещо у Вас запитати, як у людини, що вчилась у Підводного.

З приводу ураженого Місяця. Знайшла його матеріали: “Это положение ставит человека перед довольно жестким духовным выбором: либо он идет по пути настойчивых попыток удовлетворения своих капризов и часто сильно искаженных потребностей и быстро становится законченным эгоистом, недолюбливаемым в обществе, либо он в какой-то момент ощущает тщетность своих стремлений существовать в такой же мере гармонично, что и окружающие, и учится обращать на свои потребности не больше внимания, чем нужно для физического выживания, игнорировать фрустрации и заниматься проблемами внешней жизни других людей.” Я не розумію, в якому сенсі використовується “заниматься проблемами внешней жизни других людей”? Дійсно треба чи не треба? З одного боку мені потрібно займатися допомогою людям ,з іншого, як тільки я намагаюся чи справді віддаю останню рубашку – мені страшно, я наче у депресії. Тобто відчуття не з приємних. Більш того,користі людям 0. Коли коли для мене ця допомога не в тягар,тільки тоді

– У мене те саме. Не треба вірити в ці балачки Подводного. Не працює. Подводний те вигадав – шукав спосіб втекти від долі, бо у нього карта із великою кількістю напружених аспектів, що створюють замкнені конфігурації. Забудьте ту його писанину. Я спробувала саме цю його методу на собі – і потрапила у суцільну халепу: втратила житло, збанкрутувала. Опинилася у стані залежності від паскудних людей, що намагалися мене використати та принизити. Цілих півроку довелося жахливо працювати на брудній роботі. Літом і восени пасла та доїла кіз, займалася будівництвом. Протягом трьох зимових місяців збирала металобрухт – виколупувала із мерзлої землі власними руками. Топила піч дровами та вугіллям. Мерзла до кісток, голодувала, спала 5 годин на добу. На півроку втратила можливість збалансовано харчуватися та займатися спортом. Перехворіла на стрептодермію та важке запалення легенів – я не звикла жити в умовах холоду та відсутності елементарних умов для гігієни. Коли я викарасталася із цієї халепи, то вступила до Вищої Школи Класичної Астрології при Центрі Астрологічних досліджень у Москві, закінчила її (заочне навчання через листування паперовою поштою). Після цього вступила на навчання до авторської Школи Подводного “Людина серед людей” на курс “Вищі Архетипи та комунікатика”. Завершила весь курс повністю, включно із стаціонарними семінарами (8 семінарів). Я мала пройти цей шлях до кінця, щоб зрозуміти, чому слідування настановам Подводного привело мене до саморуйнування.

Мені властиво “прищеплювати собі холеру”, щоб дослідити її зсередини. Тепер, я можу спокійно і впевнено заявити: “Вчення Подводного не працює на практиці. Мені та тим, кого я особисто знаю як учнів і реальних послідовників Подводного, це вчення принесло лише матеріальні втрати, погіршення здоров’я, руйнування стосунків, втрату джерела прибутку, депресію. У лютому 2003 року в Москві на квартирі Подводного під час першої зустрічі у невіртуальному просторі я запитала: “Учитель, а ви самі читали свої книжки?” Відповіддю був спалах люті за принципом “ти хто така”. Перш ніж пробувати на собі практичні поради якогось духовного наставника, слід поспілкуватися з наставником сутнісно, подивитися на обставини його життя, на його оточення, на його емоційні реакції. Звісна річ, якщо ви не маєте наміру “прищепити собі холеру” із чисто антропологічної цікавості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає