Що робити з напруженими аспектами

– А що можливо, на Ваш погляд, робити з напруженими аспектами? Усвідомлювати? Знати, що вони є, яких сторін життя стосуються, бути готовим до труднощів? Це максимум, як ми можемо відреагувати на знання про їх існування в карті?

– Усвідомлювати? Саме так. Наприклад, якщо ви усвідомлюєте, що у вас є гіпертонічна хвороба, ви можете робити конкретні практичні кроки, щоб запобігти раптового підйому тиску, який призвів би до гіпертонічної кризи, до інсульту. Так само і з напруженими аспектами. Наприклад, якщо ви усвідомлюєте, що у вас є квадратура Сонця з Марсом, ви розумієте, що краще вам тренуватися у спортзалі під керівництвом компетентного тренера, ніж самотужки, бо самотужки ви можете заподіяти собі шкоду через надто пристрасне ставлення до фізичного навантаження.

– Як Ви вважаєте, якщо між управителями тематичних домів немає гармонійного аспекту, то краще для протікання діла мати між ними напружений аспект чи не мати взагалі ніякого? Наприклад, прибуток від кар’єри буде кращим коли між У10 і У2 буде напружений аспект чи коли його не буде зовсім?

– Будь-який аспект (гармонійний чи напружений) між управителями тематичних домів вказує на прямий зв’язок між темами, означеними домами та управителями. Гармонійний аспект між управителями 10 і 2 домів говорить про те, що кар’єра легко приноситиме особисті прибутки. Напружений – що за прибутки доведеться боротися. Якщо прямих аспектів немає, слід пошукати непрямі. Наприклад, управитель 10 дому має секстиль з управителем 8 дому, а управитель 8 дому має квадратуру з управителем 12 дому, що розташований у 2 домі. Управитель 2 дому тут навіть непрямо не пов’язаний з управителем 10, але не можна сказати, що репутація та статус цієї людини жодним чином не позначається на її особистих прибутках. Таким чином, можна зрозуміти, як скористатися репутацією, щоб збільшити прибуток. Якщо у 2 домі немає планет і водночас управителі 10 і 2 дому жодним чином не пов’язані між собою, можна говорити про те, що статус людини та її репутація не матимуть вирішального значення для отримання особистого прибутку. Ці речі існуватимуть в житті людини паралельно: ось тут вона заробляє свої гроші, а ось тут – зміцнює свій статус.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

2 коментарі

ОЛЕГ

01.10.2017 20:47

Чотири квадратури з’єднують 11(Водолій) та 7 (Скорпіон) дома.
В тому числі, між управителем 2(Венера) та 8 домів(Плутон)
Гроші не те щоб важко даються, вони летять на вітер(транформуються)
Гральна залежнисть вже на протязі 16 років.
Це я про сина.

Відповіcти

    Ольга Иванец

    04.10.2017 11:27

    Співчуваю, Олеже. Наука не має відповіді на питання про те, як формуються мотивації. Якби ваш син реалізував свою особисту творчість не у грі на гроші, а у ділових проектах, принцип квадратури між Венерою і Плутоном міг би реалізуватися у самостійному зароблянні грошей та у накопиченні статків, це був би важкий напружений процес.