Транзити до гороскопу України 31 березня 2019

Тр Уран в трині до стеліуму з Сонцем в гор України вказує на те, що якщо вибори виграє промосковський кандидат, то буде повстання за незалежність.

Зверніть увагу на Місяць – він повторює констеляцію натальної карти. Тр Місяць в кон’юнкції з натальним Місяцем активузує натальну конструкцію Місяць в опозиції до стеліуму і в квадратурі до Плутону: населення, опозиційні сили, популярна думка у протистоянні з раціонально мислячим суспільством, з культурними цінностями, з законодавством, з Президентом і громадянським суспільством. В цьому протистоянні популяція українців знаходиться під загрозою знищення давнім відвертим ворогом української державності. Хто переможе на виборах: популізм чи раціо, культура, закон, компетентність? Астрологія не відповідає на це запитання, бо воно належить до площини свободи вибору. Але астрологія відповідає на запитання, що буде, якщо переможе та чи інша сила? Якщо переможе популізм, то буде повстання. Якщо здоровий глузд і відповідальність – продовження прогресивних реформ.

Тр Марс у 2 натальному домі в квадратурі до натального Сонця: військові та майстри всіх професій налаштовані боротися, захищати цінності і ресурси України в ситуації, що стосується долі Президента і виживання нації в цілому.

Зверніть увагу на тр Юпітер по 9 натальному дому, що водночас створює квадратуру з Марсом і трин зі стеліумом: закони міжнародного права беруть участь у боротьбі Українців у ситуації, яка ставить питання виживання нації.

Тр Сатурн у 10 домі: зміцнення структур державної та будь-якої влади в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає