“Якісь величезні доми”

Ім’ярек: – Олю, в мене ще таке питання. Селище Мирний Якутія . Тут ЗЕТ видає якісь величезні доми, бо широти, я так розумію,  за межами програми. Що в таких випадках робити? Хочу побудувати гороскоп.

Астрологиня Ольга Іванець: – Ага, є така проблема. Вона пов’язана з тим, що греки створили астрологію для території  цивілізованого світу, а Якутія – то варвари. В таких випадках слід використовувати не систему домів Плацидуса, а систему домів 1 DAY – 12 EP.

Ім’ярек: – Це карта не для якутки, а для українки. Батько цієї дівчини спілкувався тоді з Чорноволом, який був в той час там, в Якутії, в засланні.

Астрологиня Ольга Іванець: – Ні, “варвари” – це в цьому контексті не про людей. Немає різниці, чия то карта – йдеться про територію, де людина народилася. Для Якутії система домів Плацидуса не годиться, бо на тій широті та довготі доми в системі Плацидуса будуть дуже нерівнозначні: кілька домів будуть в одному знакові, в той час як один дім займатиме три.

Ім’ярек: – То таке й виходить.

Астрологиня Ольга Іванець: – Оскільки класична західна астрологія розповсюдилася по всьому світі, люди розробили кілька систем домів: для одних територій годяться одні, для інших – другі. Для Європи більш за все годиться Плацидус.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає