Розмови з подругою між першим і другим турами президентський виборів 2019

3 квітня 2019

Фактор свободи волі в астрології вирішальний. Переконалася остаточно. Досі писала прогнози так, ніби наше населення не інфантильне. Тому з описання солярів важко виловити кореляцію з подіями. Виходить, що треба писати два соляри: про населення і про громадянське суспільство.

Дивлюся на транзити до гороскопу України і нічого не розумію. Якщо у нас охлократія, то тр Плутону по куспіду 11 дому зараз призведе до колективізму. Це як у Венесуелі. Це втілення “Атлант розправив плечі”. “Народ”, “спитаємо народ”, “вирішує народ”. Охлократія. Плутон у нас управитель 8 дому смерті у 7 домі відвертого ворога. Тож, ми можемо як держава цю охлократію не пережити. У другому турі, схоже, переможе Зеленський.

Іра Самокиш: – Які підстави в тебе, що Зеленьский переможе?

– Іро, Плутон – це драматичні події, через які нації або дорослішають, або зникають. Переміг Янукович – подорослішали через драму. Переможе і цей. Ти ж бачиш, що народ тупий і інфантильний. Якби було введено військовий стан (Плутон), то не було би цього випробування. Порох – золоте яєчко, а бабі з дідом потрібне просте. Мишка бігла, хвостиком війнула, яєчко впало і розбилося. Плутон – принцип трансформації. Я сподівалася, що тр Плутону трансформує народ: декомунізація, деколонізація. А виходить, що народ хоче, щоб його не нрансформували, а “усмірілі”. Жах. “Кто ж он, народній смиритель? Черен и зол и свиреп. Инок у входа в обитель видел его и ослеп”.

Іра Самокиш: – Що ж робити? Нам всім?

– Дивитися уважно і бачити знаки. Як діяти в цій ситуації, я не знаю. Сподіваюся на диво. Якось все життя це Диво мене не полишало. У саму темну ніч раптом ставалося диво.

Час торгуватися з Богом: Боже, я віддам тобі астрологію, але збережи мені Україну!
“Я готов навсегда затаиться и без имени жить я готов… Променять на любое наречье все, что есть у меня, – мой язік”. Так Набоков виторгував собі у Бога звільнення від Росії.

4 квітня 2019

В тр Уран в квадратурі до Сатурну України. Трактувати слід так: дикунські витівки дратують еліту і керівництво держави. Уран в гор України упр 12 дому в 10: ця ситуація призведе до того, що несподівано для всіх проявляться в структурах держ влади ті, хто був прихованим ворогом. Тепер вони стали видимі всім. Це криза дорослішання структур держ влади. Які будуть наслідки? Реформа виборної системи, реформа стосунків між Президентом і Парламентом. Оскільки Уран упр 12 дому, то когось засадять в тюрму, когось – до психлікарні. Портников каже, що має бути так у нас, щоб ВР обирала Президента, що народ обирати не готовий. І ми це бачимо. То, вірогідно, буде парламентська.

Всі три трансуранові планети водночас. Плутон на куспіді 11 дому, тр Сатурн кон’юнкцією активізував Нептуна, тр Уран в квадратурі до натального Сатурну.
11 дім – парламент, гілка виконавчої влади.
Сатурн управитель 10 і 11 дому.
Плутон управитель 8 дому смерті і трансформації.
Уран управитель 12 дому позбавлення саморуйнування та божевільних подій.

Іра Самокиш: – Щось страшне може бути.

– Не думаю. Чому? Бо Уран і Нептун у нас в 10 домі, Сатурн в 11, вони у складі стеліуму і не уражують одна одну. Сатурн взагалі не має вразливих аспектів. Плутон в секстилі з Ураном і Нептуном.
Просто оскільки це трансуранові планети, ми не маємо особистого досвіду переживати їхні вібрації. Нам здається, що кінець світу настав. Ну, як коли ми катаємося на американських горках.
Коли в гороскопі немає ураження трансуранових, то нативу здається, що от-от його рознесе якимсь жахливим стихійним лихом, а потім якось само по собі небо прояснюється і все вщухає.
От нам зараз здається таке.
Сенс цих аспектів: натив має перелякатися до всерачки – і порозумнішати вмить.
Тр Уран в точному аспекті до Сатурну з 23 лютого до 9 травня 2019. Зазвичай такі божевільні події дуже чітко корелюють в межах точних аспектів Урану.
Щодо тр Сатурну по Нептуну, то аспект завершився 12 лютого 2019. Просто події по тр Сатурну залишають глибокий слід, наслідки відчуваються довго. Тож, ми вже давно стоїмо в тому куті, просто лише зараз це усвідомили через дикість Зеленського.
В листопаді 2019 тр Юпітер в квадратурі до Марсу.
Мали такі аспекти у 1995 і у 2007.
Цикл Марс/Юпітер пов’язаний з роботою парламенту над законодавством. Ми не пам’ятаємо, що там за важливі закони були.

5 квітня 2019

Астрологія, як математика: тобі може подобатися чи не подобатися, але задача має таке рішення і такий результат. Все.Це відповідь Дельфійського Оракула: “Перейдеш річку – велике царство впаде”. Тобто, або не переходь, або переходь, вибір за тобою.

10 квітня 2019

Іра Самокиш: – Ольцю, привіт. От Пасхавер в своєму інтерв’ю підтверджує твою думки ( Сатурн по Нептуну в 10): О.П. Я хочу сказати, що ризики завжди є. Але. Є історичний процес, є історична тенденція. Політичні ексцеси, конфлікти значно слабкіші за історичну тенденцію. У цьому сенсі я бачу цю історичну тенденцію в ослабленні імперії Росії і у відповідному відході її колоніальних компонентів від неї в незалежність. Це і є той процес, який ми переживаємо. І вся його конфліктність і драматичність саме і полягає в тому, що ми стаємо іншими країнами, перетворюємося з колонії на незалежну країну. Це дуже конфліктний процес, і ми вчимося всьому. І я є позитивним саме тому, що сприймаю цей процес як позитивний. Так, усі наші конфлікти – позитивні. Вони вчать бути нормальною

– Так. Це криза дорослішання.

13 квітня 2019

Іра Самокиш: – В мене погані передчуття щодо другого туру.

– Якщо вибори таки відбудуться, то переможе Зеленський, я так розумію.

Іра Самокиш: – Так. Якщо відбудуться.
Але на сході багато хто задумався.
Не знаю, чи допоможе це.
Але то тільки передчуття.

– Слухала Забужку. Каже, що це технології. Тр Урану (трин) до Сонця України.
Абсолютно дикі події. Дивись, ми пережили опозицію Урану до Сонця. То був період виборів. Помаранчева революція. Зараз за архетипом те саме.
Цікаво, що на минулому аспекті Урану до Сонця теж були події, які нас бентежили: спецоперація “Гонгадзе” проти Кучми. Зараз “Зеленський” проти Порошенка.

21 квітня 2019

– Ірцю, узагальнюю щодо Місяця без курсу у двох гороскопах, що ми обговорювали: об’ява Порошенко про висування своєї кандидатури і другий тур виборів. Ти мій свідок. Кажу: Місяць без курсу в обох картах символізує незмінність для України курсу на ЄС і в НАТО, а також здійснення всіх прогресивних реформ, що були розпочаті за каденції Порошенко 2014 – 2019 років.

Іра Самокиш: – Ольцю, я ж пам’ятаю все.

12 травня 2019

Irina Orlovskaya: – Пані Олю! А хто буде зберігати і проводити незмінний курс у ЄС і НАТО, якщо реваншисти в екстазі вже і русня на низькому старті? А ще нові події, пов”язані з відмовою Джуліані приїхати до України. Якась фантасмагорія відбувається((. Бірюков і ПП знали про вкрай низький рейтинг президента ще восени 2018 (читала недавно в twitter переписку Бірюкова з твіттерянами, для них це було відкриттям, а там люди обізнані і тримають руку на пульсі подій в Україні). На додаток до фантасмагорії ще й конспірологія…

Астрологиня Ольга Іванець: – Пані Ірино, Віталій Портников на UKRLIFE.TV 23 квітня 2019 р.: “Всі ці плани (олігархів) не включають факту українського народу. Зараз вважають, що ним можуть маніпулювати як завгодно. На тлі результатів виборів здається, що його немає, а він є. Будь-який президент, якого обирає народ України, стає президентом українського народу. І я дивіуюся, що на 28 році незалежності я маю вам все це нагадувати”. Що відбулося вчора в Харкові? Вчора в Харкові український народ заявив про себе як про народ, який буде зберігати і проводити незмінний курс у ЄС і НАТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає