Була ідея просвітницької ролі сайту

3 березня 2019

Спеціалізація людини – розум, тобто, людина спирається на принципи. Якщо відмовляється від принципів, її життя летить в пекло. Бо на відміну від тварин у людини немає інстинктів. Якщо відмовляється від принципів, то інстинкти ж не з’являються. Загибель.

От прості люди відмовляються від принципів, все оцінюють з позиції харчування і розмноження, як тварини. Але у тварин є інстинкти, що забезпечують їм структурування життя. У людей немає інстинктів. Тому такий переніс на людину способів тваринного життя призводить до загибелі популяції. Як от з нами: “Декомунізацію на хліб не намастиш”.

Я створила свій сайт саме заради того, щоб знайти однодумців. Ми навіть не планували надавати консультації. Просто з сайту почали писати люди і питати про консультації – і ми пішли назустріч. Спочатку була ідея просвітницької ролі сайту, не консультативної.

Я дію з позиції логіки, яку я перевіряю ще й з позиції емоційного інтелекту: якщо все логічно, а у мене псується настрій, то цього робити не можна. Виявилося, що оці наші “астрологи” логіку відмикають, знань не мають, намагаються діяти з позиції інтуїції, а це надто слабка позиція для успіху. Чому слабка? Бо у людини як виду немає інстинктів, як у тварин. Лише один є інстинкт: брови підскакують вгору, коли ми несподівано бачимо того, кого раді бачити. От і все. І покладатися на інтуїцію, ігноруючи логіку, – це піддавати себе занадто високому ризику для виживання.

Останнім часом я зрозуміла, що мене відрізняє від відомої нам астрологічної спільноти: вони вірять в астрологію, а я не вірю, я її випробовую і досліджую.
Я не кажу про тих пропагандистів, що під виглядом астрології продають населенню агітацію: вони в астрологію не вірять і її не досліджують, просто заробляють гроші. Астрологія – наука королів, а не спосіб наживи і розвага для плебсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає