Місячно-сонячний цикл в Тельці: неповторні травневі миті

14 травня 2019. Фаза зростаючої квадратури в Левові місячно-сонячного циклу в Тельці. Місяць у Діві, останній аспект Місяця – зростаюча квадратура з Марсом. Загальний емоційний фон: “Мене дратують новини. Це заважає працювати”. Як покращити настрій і знизити ризик неприємностей? Швиденько прочитати новини – і вийти з Фейсбуку. Уточнити свій розклад звичної повсякденної праці. Зайнятися роботою. Спілкуватися лише по справах, коротко і когнітивно. Під час занять спортом не відволікатися на сторонні думки і балаканину. Під час тонкої точної інтелетуальної роботи думати лише про те, що робиш. Щоб підвищити якість інтелектуальної активності (читання, навчання, діалог, полеміка), спочатку потурбуватися про те, щоб навести порядок на робочому місті. Покращить настрій турбота про своє здоров’я: гігієна, гімнастика, масаж, пробіжка. Гарного дня, друзі! Бережіть себе!

15-16 травня. Фаза зростаючого трину в Терезах місячно-сонячного циклу в Тельці. Місяць в Терезах має лише три аспекти: квадратури до Сатурну і Плутону в Козерогові і секстиль до Юпітера в Стрільці – мало подій. І вони драматичні. І якщо ви не цікавитеся політикою, не берете участь у житті країни за великим рахунком, не долучені до подій світового масштабу, то ви можете і не помітити, що відбувається щось важливе. Просто у вас буде тривожний настрій – останній аспект Місяця – квадратура до Плутону. І це все на тлі переходу Венери до Тельця, Марсу – до Раку, а також на тлі секстилю між Меркурієм і Нептуном. Що відбувається? Природа буяє: така розкіш, така краса навколо, що аж подих перехоплює і серце щемить! І так хочеться захистити все те своє рідне, миле, ніжне, вразливе! І хочеться сказати про свої почуття Богові і зробити щось для Нього, що десятки тисяч років тому почали робити наші предки: чи то намалювати на стіні величних буй-турів, чи то виліпити з глини Велику Матір, чи то пісню скласти й проспівати. Страшне й жахливе перемішане зі щастям і вірою вдома. Трагічне життя: ми смертні і знаємо про це. Що ж робити? Жити! Бо буття краще за небуття. Краще, що люди є, ніж якби нас не було. Живіть і насолоджуйтеся життям! Робіть щось таке, що збільшить порядок в світі, що захистить красу від руйнування. І розкажіть про те, що бачите, Богові такими словами/звуками/жестами/вчинками, щоб Він вас зрозумів.

17-18 травня. Фаза зростаючого трину в Терезах місячно-сонячного циклу в Тельці. Місяць у Скорпіоні, останній аспект Місяця – опозиція до Сонця 19 травня о 00:10. У цей проміжок часу Місяць створює аж 8 аспектів – багато подій, що хвилюватимуть нас. 3 з цих 8 аспектів припадають на нічний час 17 травня, багато хто з нас просто проспав. Мо, щось пережив уві сні. Що саме хвилюватиме: перед усім все, що стосується особистих прибутків і статків, банківських вкладів, накопичень, боргів, податків, страхування, фінансових ризиків. Крім того, хвилюватимуть питання, що пов’язані з сексуальним життям. Врешті решт доведеться відокремити свої бажання від намірів і оцінити свої фінансові можливості, джерело особистого прибутку, вміння самостійно заробляти з позиції своїх стосунків. Доведеться взяти на себе відповідальність за свої стосунки з партнерами особистими і діловими, а також за свою громадську діяльність. Пережиті інтенсивні почуття цих днів допоможуть розібратися зі складним питанням: “Чого ж вартують мої бажання і чим я ризикую, коли безвідповідально піддаюся впливу почуттів?” І ось вам відео-урок, щоб краще розібратися “Секс, агрессия и страх: как они связаны? // Всё как у зверей #90” https://www.youtube.com/watch?v=BsOyLdd8kAw

19-20 травня. Фаза Повного Місяця в Скорпіоні місячно-сонячного циклу в Тельці. Місяць у Стрільці, останній аспект Місяця – кон’юнкція з Юпітером 20 травня о 20:03. У цей проміжок часу Місяць створює лише 2 аспекти – мало подій, що хвилюватимуть нас. Що саме хвилюватиме? Все те, що стосується власних ідеалів, віри, релігії, пропаганди, законодавства в країні та законів міжнародного права, стосунків в іноземцями, далеких подорожей, видатних письменників, моральних авторитетів, духовних провідників. Словом, все те, що впливає на наш світогляд та розширює кордони наших уявлень про світ. Що відбувається? Гостре зіткнення світу наших фантазій з реальним світом. Події, що спричиняють біль тим, що не збігаються з нашими мріями про те, як воно мало би бути. Як казала одна з моїх клієнток після консультації: “Ви разбили мои радужные мечты” (падаюча квадратура Місяць/Нептун). Раптом ми стикаємося з кимось або з чимось, що засліплює нас неземним, божественним сяянням і обіцяє щастя (Місяць в кон’юнкції з Юпітером). Що робити? А що ви робили 23 квітня під час дії цих самих аспектів? Так отож. Що буду робити особисто я? Те, що й завжди. Наприклад, слухати Баха, читати Пітерсона, гуляти містом до парку, дивитися на зірки.

21-23 травня. Фаза Повного Місяця в Скорпіоні місячно-сонячного циклу в Тельці триває до 17:52 22 травня. Після цього часу і до 19:33 26 травня фаза падаючого трину в Козерогові. Місяць у Козерогові, останній аспект Місяця – кон’юнкція з Плутоном 23 травня о 06:56. У цей проміжок часу Місяць створює 6 аспектів – багато подій, що хвилюватимуть нас. Що саме хвилюватиме? Все, що стосується матеріальних речей, пов’язаних з соціальним статусом, кар’єрою, життєвою метою. Що відбувається? Загроза нашій безпеці. Очевидно, що на шляху до комфорту і душевному спокою стають агресивні персони та/або агресія самого світу. Події змушують робити вибір: або захищати свій затишок і найдорожче в житті – або здатися ворогові на поталу (опозиція Місяць/Марс). Дружба з оригінальними людьми, любов до науки і всього передового, а також дружба з цивілізованими людьми і любов до досягнень культури і мистецтва дають можливість захиститися від агресора (Місяць в падаючому трині до кон’юнкції Венера/Уран). Підтримувати життя допомагає Віра, мистецтво, знання з міфології та метафізики. Легко проясняється заплутана ситуація (Місяць в падаючому секстилі з Нептуном). Раптом виникають нові ідеї щодо того, як пристосовуватися до драматичних обставин світового масштабу і до нового порядку в державі (кон’юнкція Місяць/Сатурн/Плутон/Північний Вузол). Що робити? Займатися практичним вирішенням питань власних фінансів, джерела власного прибутку, власного майна. Потурбуйтеся про те, щоб зберегти те, що маєте. Будуйте систему захисту ваших цінностей. Це час отримання прибутків і винагород. Все, що ви зараз зробите заради збереження та зміцнення власних матеріальних ресурсів, принаймні на рік убезпечить вам матеріальну стабільність.

24-25 травня. Фаза падаючого трину в Козерогові місячно-сонячного циклу в Тельці триває до 19:33 26 травня. Після цього часу і до 20:21 30 травня фаза падаючого квадрату в Рибах. Місяць у Водолієві, останній аспект Місяця – секстиль з Юпітером 25 травня о 15:49. У цей проміжок часу Місяць створює 4 аспекти, два з яких випадають на ранок 24 травня. Як бачите, подій, що хвилюватимуть, не так і багато. Що саме хвилюватиме? Все, що стосується матеріальних речей, пов’язаних з колективною роботою, клубним життям, друзями, науковими розробками, винахідництвом, інженерією, передовими технологіями, парламентаризмом. Що відбувається? До 6 ранку 24 травня гостре невдоволення дикунською поведінкою когось, хто вважає себе оригінальною персоною. Необхідність долати перешкоди, пов’язані з колективними програмами і реформами (падаючий квадрат Місяць/Уран). до 10 години 24 травня новини, обмін думками, інтелектуальні заняття дають можливість отримати прибутки від своїх знань і зв’язків (падаючий трин Місяць/Меркурій). До 21 години 24 травня гостре невдоволення своїми особистими прибутками і статками, соціальним життям, партнерськими стосунками змушує напружитися і завершити щось оригінальне і реформаторське, що ви робите заради краси і гармонії (Місяць в падаючому квадраті до кон’юнкції Венера/Уран). Підтримувати життя допомагає віра в справедливість, високі ідеали, філософія. Допомагає освіченість і відкритість до нових знань. Допомагають знаменитості місцевого масштабу, учителі, релігійні діячі, капіталісти, іноземці (Місяць в зростаючому секстилі з Юпітером). Що робити? Використовувати власну геніальність для вирішення питань власних фінансів, джерела власного прибутку, власного майна. Будьте готові узгоджувати свої цінності з цінностями друзів. Дружба або зміцниться через любов до спільної ідеї, або и звільнитеся від фальшивих дружніх зв’язків. Це час отримання прибутків і винагород. Все, що ви зараз зробите заради реформування власного джерела прибутку, принаймні на рік убезпечить вам матеріальну стабільність.

28 -28 травня. Із 19:33 26 травня до 20:21 30 травня 2019 фаза падаючого квадрату в Рибах місячно-сонячного циклу в Тельці. Місяць у Рибах, останній аспект Місяця – секстиль з Плутоном. У цей проміжок часу Місяць створює 9 аспектів – купа подій, що хвилюватимуть. Що саме хвилюватиме? Відчуття втрати орієнтирів у всьому, що стосується заробітків і статків, джерела особистого прибутку, особистого майна, покупок, створення матеріальних форм, особистих талантів і здібностей, самооцінки, особистої системи цінностей, особистої життєвої позиції. Доводиться зосередитися на розгадуванні загадок, на питаннях подолання саморуйнування, на питаннях принесення жертви заради спасіння, на питаннях викриття брехні та містифікацій, щоб не здати позицій тим, хто чинить спротив і заважає зберігати те, що у нас є, зберігати наші цінності, статки, прибуток. Гостро постають питання протидії таємним ворогам. У будь-якому разі ми в цей час отримуємо те, на що заслуговуємо через наші життєві позиції і систему цінностей.

Що відбувається і що з тим робити?

26 травня гостре невдоволення собою у зв’язку з інформацією, що надходить звідусіль і змушує мислити раціонально всупереч бажанню фантазувати і сліпо сподіватися (падаюча квадратура Місяць/Сонце). Що робити? Брати на себе відповідальність за свої слова. Приймати рішення розумно. Поважати логічні аргументи. Спиратися на компетентних лідерів думок. Покращує настрій допомога з боку друзів і однодумців, винахідників, геніїв (падаючий секстиль Місяць/Уран). Що робити? скористатися підтримкою, щоб розібратися з власними фантазіями і мріями. Фортунить в професійній майстерності, у боротьбі та спорті. Покращує настрій конкретна практична дія, скерована на підтримку життя. Що робити? Щось заради захисту батьківщини, родини, домівки, близьких. Наприклад, прибрати в квартирі або навідати батьків, погуляти з дітьми в парку (падаючий трин Місяць/Марс).

27 травня до 12 години настрій псують новини і необхідність спілкуватися з людьми, які видаються надто тупими (падаюча квадратура Місяць/Меркурій). Що робити? Не відхилятися в розмові від теми, ставити уточнювальні запитання, не давати ввести себе в оману. Є можливість покращити фінансове становище і стосунки, зміцнити позиції в кар’єрі, прояснюючи заплутану ситуацію (Місяць в кон’юнкції з Нептуном в верхівці бісекстилю на трині між Венерою і Сатурном/Плутоном). Що робити? Тримати високий рівень внутрішньої чесності в стандартних соціальних ситуаціях і в питаннях гідності і обов’язку. Іншими словами, насолоджуватися відчуттям польоту в небі, але у питаннях грошей і бізнесу твердо стояти на землі. Шкодить занадто велике бажання отримати все і одразу (зростаюча квадратура Місяць/Юпітер). Що робити? Поважати закон. Поводитися чемно з людьми, що мають широкі можливості. Визнавати брак освіченості у себе. Не переїдати.

28 травня з 07:19 до 21:30 Місяць у Рибах без курсу, останній аспект Місяця зростаючий секстиль з Плутоном. Що робити? У даному випадку не важливо “що”, а важливо “як”: з максимальним рівнем внутрішньої чесності та чистоти (в усіх сенсах цього слова).

29-30 травня.
До 20:21 30 травня 2019 фаза падаючого квадрату в Рибах місячно-сонячного циклу в Тельці. Місяць в Овні, останній аспект Місяця – квадрат з Плутоном. У цей проміжок часу Місяць створює 5 аспектів – досить насичений подіями, що хвилюватимуть, період. Що саме хвилюватиме? Пристрасне бажання діяти на власний розсуд у всьому, що стосується заробітків і статків, джерела особистого прибутку, особистого майна, покупок, створення матеріальних форм, особистих талантів і здібностей, самооцінки, особистої системи цінностей, особистої життєвої позиції. Доводиться сильно напружуватися, активно боротися, щоб не здати позицій тим, хто чинить спротив і заважає зберігати те, що у нас є, зберігати наші цінності, статки, прибуток. Гостро постають питання протидії агресивним людям. У будь-якому разі ми в цей час отримуємо те, на що заслуговуємо через наші життєві позиції і систему цінностей.

Що відбувається і що з тим робити?

29 травня до 14 години можливість покращити собі настрій у зв’язку з інформацією, що надходить звідусіль і дає можливість діяти у власних інтересах (падаючий секстиль Місяць/Сонце). Що робити? Підбивати підсумки і планувати дії. Уважно поставитися до досвіду майстрів свого діла. До 15:30 настрій бойовий, бо дратують агресивні люди, що загрожують душевному спокою, комфорту, безпеці, родині, близьким, національній культурі і традиціям (падаючий квадрат Місяць/Марс). Що робити? Сміливо захищати милі серцю речі. Відстоювати власні інтереси в професійній майстерності, у боротьбі та спорті. Хибний шлях – дратуватися і зривати злість на близьких. Покращить настрій конкретна практична дія, скерована на підтримку життя. Що робити? Щось заради захисту батьківщини, родини, домівки, близьких. Бути обережними під час роботи з інструментами і під час спортивних тренувань. Допомагає покращити настрій інтелектуальна активність (до 12 години 30 травня падаючий секстиль Місяць/Меркурій). Що робити? Спілкуватися з обізнаними людьми, читати, навчатися, швидко ходити на свіжому повітрі,займатися гімнастикою і спортивними іграми. Надихають і додають оптимізму щасливі збіги обставин, ситуації везіння, а також щирі щедрі люди з великими можливостями (до 14:19 30 травня зростаючий трин Місяць/Юпітер). Що робити? Вміти скористатися прихильністю долі. Бути вдячними богам за щасливий випадок. Приймати подарунки і аванси із вдячністю і використовувати їх на благо. Засмучує сувора реальність, тисне почуття обов’язку, лякають утиски і обмеженні, викликають жах події світового масштабу (зростаюча квадратура Місяця з Сатурном/Плутоном). Що робити? Зосередитися на своїх обов’язках, зберігати стійкість у питаннях гідності, Не піддаватися відчаю, бо то гріх. Довіряти собі і сумлінно працювати в неприємних умовах із обмеженими ресурсами.

31 травня – 2 червня 2019
До 13:01 3 червня 2019 фаза Бальзамічного Місяця в Овні місячно-сонячного циклу в Тельці. Місяць в Тельці і Місяць в Близнятах. В цей час легко довести до кінця втілення нових ідей щодо таких тем: заробітки і статки, джерело особистого прибутку, особисте майно, покупки, створення матеріальних форм, особисті таланти і здібності, самооцінка, особиста система цінностей, особиста життєва позиція. Ми завершуємо справи у цих сферах. Нам допомагають фінансисти, економісти, аналітики, радники. Ми будуємо плани щодо навчання, знайомств, зв’язків, коротких подорожей на невелику відстань, інтелектуальної роботи, свободи слова.

Що відбувається і що з тим робити?

31 травня до 17:30 емоційне збудження через фінансові питання, цінності, питання етики та естетики, поруч друзі, однодумці, оригінальні персони, а також активні божевільні (кон’юнкція Місяць/Уран). Що робити? Бути готовими до різкої зміни настроїв та до всіляких матеріальних втрат через речі, на які немає жодного впливу.

Після 17:30 31 травня настрій робочий, не дивлячись на те, що це вечір п’ятниці. Хочеться щось конкретне практичне робити, бо відчувається приплив енергії, професійна майстерність, спорт, активний відпочинок, сексуальність приносять задоволення (падаючий секстиль Місяць/Марс). Що робити? Сміливо робити милі серцю речі.

1 червня не надто багато подій, що хвилюватимуть, – Місяць формує лише три аспекти, але загалом ці хвилювання приємні, якщо ви чесна людина, що поважає принцип особистої власності та закони справедливості (Місяць в кон’юнкції з Венерою утворює замкнену конфігурацію бісекстилю на Нептуні в Рибах, Місяць/Венера в трині до Сатурну/Плутону в Козерогові).

“Буцім життя почнеться знову,
неначе буде світло й слава,
і вдалий день, і вдосталь хліба,
немов життя гойдне управо,
гойднувшись уліво”.

Що робити? Бути поруч із коханими. Насолоджуватися красою, гармонією. Високо цінувати і берегти те, що маємо. Бути вдячними долі за дружбу з мудрецями, спиратися на перевірені часом закони. Розчинитися у високих почуттях, що викликає музика, поезія, живопис.

2 червня Місяць в Тельці без курсу до 14:46, останній аспект Місяця – трин із Плутоном. Гарний настрій попри драматичні події світового рівня. Що робити? Не важливо. Важливо, щоб із чистим серцем робити щось, що протидіє ентропії.

Із 14:46 Місяць у Близнятах, наступний аспект Місяця – кон’юнкція з Сонцем о 13:01 3 червня, Новий Місяць. Що робити? міркувати над планами на наступний місяць. Спілкуватися, читати, рухатися, грати у спортивні ігри, перебувати на свіжому повітрі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає