Просто деякі люди люблять астрологію

06.12.2017 9:48
– Доброго ранку! Деякі астрологи говорять,що порошенко втратить владу:) цікаво тільки коли цей Грузинський цирк. Бо так хочеться,щоб весь цей цирк закінчився.

29 ЧЕРВНЯ 2018 22:53
– Добрий вечір! Ольга,хотіла у вас спитати, чи є у гороскопі Украіни про війну на Сході чи може вона вийти за рамки донбасу і розколоти країну? Просто багато хто говорить у новинах про те що після Євро 2018 у нас почнеться повномаштабна війна і що Путін з Трампом поділять Україну і Сирію. Просто таке відчуття,що президенту РФ дуже везе останнім часом.

– “Просто багато хто говорить у новинах про те що після Євро 2018 у нас почнеться повномаштабна війна і що Путін з Трампом поділять Україну і Сирію. Просто таке відчуття,що президенту РФ дуже везе останнім часом”. Просто ось що з вами відбувається: “против украинского населения идёт мощнейшая спецоперация по дезинформации, компрометации противостоящего русским руководства страны, возбуждения к нему ненависти и дестабилизации ситуации. Но спросите любого лоха – и обнаружите: он пребывает в полной уверенности, что владеет достоверной информацией о состоянии дел в стране, особенно, о коррупции и прочих страшных зрадах. И нет никаких шансов уговорить его просто предположить, что он является жертвой изощрённой манипуляции сознанием и не обладает в действительности достоверной информацией” (Карл Волох)

– Я це розумію.Просто хочеться,щоб ця війна уже скінчилася і не поразкою України і нарешті настав мир.

– Якщо ви любите астрологію, то варто і власний світогляд вибудовувати на принципах астрології: “хочеться” – це дитячий стан розуму, а ви – доросла людина. За “хочеться” у дорослої людини йде позиція “Маю намір, беру відповідальність, проявляю компетентність, керую, віддаю накази”. Далі: “Мислю раціонально, міркую, аналізую, навчаюся”. Далі: “Оцінюю з позиції естетики та етики, виражаю своє розуміння краси і гармонії в мистецтві, в політичній активності”. Далі: “Борюся, роблю конкретні дії на рівні високої професійної майстерності”. Далі: “Вписуюся в світ завдяки особистій філософії”. Далі: “Дисципліную та обмежую себе відповідно із законами Природи”. Мало, як бачите, просто “хотіти, щоб настав мир”. Щоб настав мир, необхідно виконувати всі принципи планет: бажання, волевияв, мислення, етична оцінка, практична дія, світоглядна позиція, самодисципліна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає