Чи можливо з допомогою астрології визначити хто переможе в чемпіонаті?

– Мене цікавить гіпотетично чи можливо з допомогою астрології визначити хто переможе в чемпіонаті з футболу що зараз проходить?

– Є метод хорарного запитання. Загалом він дуже простий: слід чітко сформулювати конкретне запитання, подивитися на годинник, коли запитання сформулювалося, – і побудувати карту на цей момент у тому місці, де ви знаходитеся. Якщо запитання сформульовано корректно, то відповідь буде досить точною. Питання, а чи корректним є запитання: “Хто переможе в чемпіонаті з футболу що зараз проходить?” Мені здається, що ні. Бо всі вболівальники світу в різний час у різних місцинах задаються цим питанням. І якщо побудувати карти на ці запитання, то це буде купа карт із різноманітними відповідями. Як зрозуміти, що одна з них правильна? Це неможливо. Інша річ, якщо запитання сформульовано корректно. Наприклад, якщо я тренер, то я у пориві пристрасного бажання отримати відповідь можу запитати: “Ми виграємо у середу?” Правила хорарного запитання: ви маєте поставити конкретне запитання щодо того, що безпосередньо вас стосується, що для вас особисто дуже важливе. Наприклад, якщо ви хочете зробити ставку, то ви можете запитати: “Якщо я поставлю на (назва команди), я виграю?” Я думаю, що десь у світі є астролог, що розробив якийсь чудовий метод, за допомогою якого можна визначати, яка команда переможе у чемпіонаті. Але цей астролог – не я. І якби навіть це була я, я би ніколи в цьому не зізналася – мовчки робила би ставки і вигравала. Тож, навряд чи ми колись дізнаємося про такий метод.

– Виникла думка стосовно хорарного запитання в нашому прикладі, якщо я поставлю на … чи виграю я. Можливо так що задавши питання зараз в цій місцині, побудувавши карту, я отримаю досить точну відповідь так, а задавши це питання в цій місцині, в той самий час, але на наступний день, я отримаю відповідь ні. Якщо дійсно таке можливо, то це говорить про те, що є кілька варіантів майбутнього? І майбутнє пишеться кожної хвилини? Дякую

– Ні, так не буде. Бо в хорарній астрології є дуже чіткі правила, які не можна порушувати, бо відповідь буде неправильною. Одне з таких правил: “Не можна ставити повторне запитання, якщо не минуло 3 тижні. Але і в цьому випадку вірогідність того, що відповідь буде правильною, зменшується”.
Перше правило формулювання хорарного запитання: “Хорарне запитання не може бути проявом розважальної цікавості – відповідь буде неправдива. Хорарне запитання має бути поставлене лише після того, як кверент самотужки доклав максимальних зусиль до того, щоб знайти відповідь на своє життєво важливе запитання. І якщо після всіх чесних зусиль відповідь не прояснилася, 50%50, лише тоді слід звертатися по допомогу до хорарної астрології”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає