На завершення спільної роботи з політичного прогнозування

– Надю, ми з вами вже могли би бути командою, подібно до команди Ніколаса Кемпіона. Якби ж то була у наших правителів потреба у якісній астрологічній підтримці. Але її немає і не буде. Я щаслива, що ви є, Надю.

– Так, Олю, про команду я вже роки зо два думаю. Але ж нема спонсора, який би нас утримував під час нашої творчості.

– Ні-ні, про це навіть мріяти не слід.

– Дякую вам, Олю! Саме ви колись мені вправили мізки в потрібне русло.

– Тому що ми, Надю, непогано освічені розумні люди, які добре знають астрологію, от і все. На відміну від того темного псевдоастрологічного товариства, що страждає на езотеричну інтоксикацію. На нас з вами у суспільства та еліт попиту немає, а от на оце все темне – є. Тому ніхто нас не фінансуватиме. Ми ж не “Битва екстрасенсів”. Використовуємо астрологію для упорядкування власного життя та й годі. Ну, і поки війна, писатиму свої просвітницькі оповідання, бо вони, я бачу, добре стримують московську пропаганду, що подається під виглядом астрологічних прогнозів. І підручника видам.

– Хороші плани, в добрий час.

– Дякую!

– Особисто мені вистачило того, як ви визначили час для сучасної України, тоді я зрозуміла, що астрологія це не шаблон.

– Ні-ні, не шаблон. Це мистецтво. Як поезія, як музика.

– І це тішить. Ніколи не загоннять астрологію в компьютерну програму.

– Ні, ніколи.

Yulya Shvachka: – Не являючись астрологом, але днями думка в подібному напрямку мені теж зайшла. А чи не зануритись мені в особисті справи з головою, при деяких політичних варіантах 🙁

Астрологиня Ольга Іванець: – Із влсного досвіду життя у внутрішній еміграції зауважу: особистими справами варто глибоко опікуватися у будь-якій політичній ситуації, але ніколи при цьому не слід жертвувати власною громадянською позицією. Тобто, не слід робити нічого такого, що суперечило би власному уявленню про буття і благо, бо це завжди закінчується неможливістю дихати навіть при наявності купи грошей і високому становищі в суспільстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає