Совецька освіта не навчає розрізняти поняття

Татьяна Сила: – Тут завдали питання про іменування площі. А я б хотіла знати вартість всього цього встановлення?

Наталія Вельгун: – Татьяна Сила, вартість буде після опрацювання ідеї, створення проєкту. І будь-яке оформлення площі буде нам вартувати грошей, проте декомунізувати її потрібно.

 Татьяна Сила: – Наталія Вельгун Як на мене, то краще б медицину підтягнули та закупили на ці кошти кисень для діток та дорослих. Як набридло вже просити по людях на більш важливіші справи ніж це в час пандемії та загострення на війні. ніж ремонтувати дороги та пам’ятники і т.д.

Наталія Вельгун: – Татьяна Сила, про причини війни треба думати. Коли матимемо Україну в Україні, тоді й війни не буде. А допоки “дружба народів” буде права качати, доти й москалі налазитимуть.

Татьяна Сила: – Наталія Вельгун Ну да. Ми місто перейменували, укр мову налагодили. А на кисень по людях кошти збираємо. За це соромно вже.

Ольга Іванець: – Татьяна Сила Ви не через перейменування і мову на кисень по людях збираєте, а через те, що обрана вами влада медичні кошти за вітром пустила. Тре називати речі своїми іменами, тоді соромно за себе не буде.

Татьяна Сила: – Ольга Иванец Черкаська міська лікарня #3.Хірургія!!!! Стерильно!!!.Вхід в бахілах,без верхнього одягу,в масках.

На зображенні: у приміщенні

Ольга Іванець: – Татьяна Сила Ага, мова, віра, армія вкрали у вас добробут у лікарні, хто ж іще.

Татьяна Сила: – Ольга Иванец Може ви її обирали, а не я? То краще себе спитайте де ж ви були коли я вибирала їх?

 Ольга Іванець: – Татьяна Сила Ага, давайте розкажіть мені, що я непереконливо вам пояснювала, що не треба за артистів народної самодіяльності на виборах голосувати.

Татьяна Сила: – Ольга Иванец За кого я голосувала? За яких артистів? Оце точно не зрозуміла.

Ольга Іванець: – Татьяна Сила Допоки ви не розумієте, що в першу чергу слід витрачати кошти на перейменування вулиць і демонтаж комуністичних пам’ятників, не буде у вас медицини, за кого б ви не голосували. А ви ще й досі не розумієте. Тому найближчим часом наша медицина існуватиме в основному коштом пожертвувань.

Татьяна Сила: – Ольга Иванец Мені незрозумілі звинувачування за яких артистів я голосувала? А за медицину я зрозуміла, що до покращення я недожеву. До ста років одиниці доживають.

Ольга Іванець: – Татьяна Сила Не голосували за артистів, значить. Але міркуєте, як артисти: “Ми місто перейменували, укр мову налагодили. А на кисень по людях кошти збираємо. За це соромно вже”. Це те саме, що “Мова не нагодує”. Якщо ви не розумієте, що це те саме, то я вам не в змозі пояснити – або якоїсь миті стане зрозумілим само по собі, або ніколи. Така природа людська. ·

Татьяна Сила: – Ольга Иванец Все розмова закінчена. Поясніть батькам, що мова нагодує.

На зображенні може бути: 1 особа та текст «чернй ангелна саркома юйнга 01263640 እ тут страшно, на краю… 5168 7520 1064 4063 мама чернй юля»

Ольга Іванець: – Татьяна Сила Розмову ви закінчуєте, бо не здатні розрізняти біле і квадратне. І ви знайшли собі спосіб існування – тупо підміняти поняття: “Якщо неможливо вилікувати невиліковне, то нехай світ горить в пеклі разом зі своєю мовою і зі своїм богом”. Якби ви були здатні розуміти, що таке ентропія, то можна було б сказати вам, що своєю активністю ви збільшуєте ентропію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає