Щодо критики

Навесні 2013 давала практичні поради психологічного характеру, відповідно посилаючись на власні прогнози щодо перспектив розвитку українського суспільства на період 2013-2020 років. Звісно, і про революційну ситуацію там було, і про європейський вибір, і про війну з московитами. Отримала у відповідь (навесні 2013) оцінку у формі прихованої агресії: “Як психолог ви, звісно, неперевершена. А от як астролог… Ну, не знаю. Моя вам порада: астрологія – то не ваше. Краще реалізуйтеся як психолог, як письменниця – до цього у вас є хист”. Дякую за гонорар і прихильність до моїх лінгвістично-психологічних опусів.

Зараз оце вже інша людина, обурена моїми висловлюваннями у галузі історії, дорікає: “Історія то не астрологія”. Мовляв, писати гороскопчики для тупих обивателів ти навчилася, а от розбиратися в історії тобі мізків не вистачає. Дякую за визнання моїх астрологічних заслуг, але ви ж за них навіть гроші не платите.

Я цим хочу нагадати: я беру до уваги лише конструктивну критику. Ваші думки мене абсолютно не цікавлять. Приділяю увагу лише обґрунтованим знанням. Сьогодні навіть за гроші не готова витрачати час на чужі рефлексії – я не працюю психотерапевтом попри свій неодноразово визнаний іншими психологічний дар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає