Журналіст і астрологія

Журналіст Телеканалу Україна захищає Арестовича. Захищає, як вміє: пересмикуванням, психологічним тиском, відвертою брехнею, неправомірними узагальненнями. Але прихована мета його демаршу – висловити своє ставлення до астрології. Я завжди казала: телеканали запрошують у студію астрологів з однією метою – змусити їх дискредитувати астрологію своїм зовнішнім виглядом і ахінеєю, яку ті несуть, не усвідомлюючи того.

Georgiy Marinov: – Сорі, але коли астрологи коментують дії балаболів – це неавторитетно.

Астрологиня Ольга Іванець: – Georgiy Marinov, Ви точно знаєте, що саме мають говорити й не говорити астрологи. От саме тому я відкидаю всі запрошення від усіх телеканалів останні 22 роки.

Яна Грищенко: – Georgiy Marinov, Ольга коментує, людину, з якою раніше вчилась, а взагалі перейди до неї на сторінку, я думаю ти все зрозумієш.

Georgiy Marinov: – Яна Грищенко, Та знаю я такіх фахівців. І не раджу мати такі орієнтири.

Астрологиня Ольга Іванець: – Georgiy Marinov, Не брешіть, будь ласка: ви мене не знаєте – ми з вами ніколи ніде не перетиналися. Тож ви не можете давати будь-кому якісь поради на мій рахунок.

Georgiy Marinov: – Астрологиня Ольга Іванець, достатньо знати те, що ваша наука шарлатанство 😂😂😂😂

Астрологиня Ольга Іванець: – Georgiy Marinov, а, он воно що. А от Арестович з вами не погоджується: він навчався астрології і міг би вам пояснити, чому ваша позиція ідіотська.

Georgiy Marinov: – Астрологиня Ольга Іванець ,ви неуважні. я вже писав, мені неавторитетні ані ваша діяльність, ані базікання блазня асітровіча.

Астрологиня Ольга Іванець: – Georgiy Marinov, на відміну від вас блазень Арестович розуміє, що будь яку оцінку треба аргументувати, і принаймні робить спроби аргументації. Ви неконкурентні навіть з Арестовичем. Вважаю, саме він і є вашим авторитетом, просто ви це не усвідомлюєте.

Georgiy Marinov: – Астрологиня Ольга Іванець, жіночко, вас вже несе в ритуальну дебільність. Недивно, що ви собі обрали діяльність – лоховство множити.

Georgiy Marinov: – Астрологиня Ольга Іванець, я даватиму поради кому захочу і які захочу. Незалежно від вашого на це бажання. Розмову на цьому закінчую і бажаю занепаду вашого професійного. Скоріше світ відмовиться від хуйні яку ви множите.

Астрологиня Ольга Іванець: – Georgiy Marinov, ще раз для вас: оцінки без аргументації нічого не варті. Якби у вас були аргументи, ви б їх виклали, але ви сподіваєтеся вразити мене красномовністю (ні, немає у вас того дару, можу аргументовано довести) і змусити повірити вам на слово. Ви жалюгідний.

Georgiy Marinov: – Астрологиня Ольга Іванець, світ не визнає вашої хуйні як науки. Ви шарлатанка.

Georgiy Marinov: – Астрологиня Ольга Іванець нахуй ви кому надо на тих каналах. 🤣🤣🤣

Яна Грищенко: – Georgiy Marinov, Жора, капець, ти не прав, і будь ласка, не розмовляй з пані Олею, в такому тоні. Це не личить тобі.

Астрологиня Ольга Іванець: – Georgiy Marinov, скільки б ви не матюкалися, та аргументом ваше пісяння окропом не стане. Ви смішний, жалюгідний і недоречний, як воша на таці.

Астрологиня Ольга Іванець: – Яна Грищенко, Пані Яно, ви ж розумієте, що Жора всі ці слова адресує не мені, незнайомій йому персоні, а вам: просто вам в обличчя він свого ставлення до вас висловити не може з якихось причин, і ось так опосередковано він говорить, як саме він вас сприймає, як до вас ставиться. Ох, важка ситуація, бо ще й публічна до всього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає