День астролога – 2

Ім’ярек: – Могу ли я с кем-нибудь пообщаться?

Астрологиня Ольга Іванець: – Ім’ярек, доброго дня! Про що ви хотіли би поговорити?

Ім’ярек: – Доброго дня. Я вам відправила листа через ваш сайт, дайте знати, що ви отримали

Лист: «Доброго дня. Маю дещо вам передати, а вам вирішувати, що з цим робити. В останній час, отримую інформацію стосовно деяких людей, особливо тих, хто мають «унікальні» знання. Ви не виняток. Саме зараз привернута моя увага до вашої сторінки, і ось що прийшло, читаючи ваш пост про те, що ви не консультуєте і не навчаєте: «Хай створить онлайн курс. Знайде 12 учнів і передасть їм свої знання. Знання мають жити!!!! (Тут Вони роблять великий наголос) І залишитись нащадкам та бути переданими далі. Учнів треба шукати по всьому світу, вони є і вже готові, але вони іі не бачать і не знаходять. В допомогу їй соціальні мережі, ті що охоплюють велике коло людей по світу. Учнів хай супроводжує до тих пір докт вони не створять свої школи. Хай займається освітою людей, хай пише доступною мовою для простого люду». На Вас розраховують».

Астрологиня Ольга Іванець: – Прочитала листа. Ім’ярек, перекажіть тим, хто послав вас мені це переказати, що я ознайомилася з їхнім наказом і дала відповідь: “Ідіть в сраку”. Ім’ярек, ви можете самостійно вирішити, переказувати їм про сраку чи ні.

***

Пристрасний фанат Yelyzaveta Kharchenko: – Зробіть мене своїм учнем, одним з 12 ?

Астрологиня Ольга Іванець: – “І головне, не забудьте розмовляти зрозумілою мені мовою!”

***

Оксана Пушкаш: – Тому, хто чує голоси, вчитель не потрібний

Астрологиня Ольга Іванець: – Чому вони не припускають, що я саме за наказом голосів, які диктують мені особисто, пишу незрозумілою простому народу мовою і не навчаю простий нарід? Дивні люди!

***

Пристрасний фанат Olha Zasteba: – Гиржу!

Астрологиня Ольга Іванець: – Простий нарід жадає моїх знань, але лише доступною їм мовою. Тобто, маю опанувати мову езотеричних графоманів. Ну, і звісно, тілесний антураж відповідний: татуаж бровей, накладні вії, губи, нарощене волосся, гелеві нігті, костюмчик 7 кілометр.

***

Ольга Маслова: – ну прямо сетевой маркетинговый план )))

Астрологиня Ольга Іванець: – Дивує лише, що кудись подівся 13 учень – той, що має потім продати мене владі за 30 шекелів, щоб вони мене розіп’яли.

Ольга Маслова: – от же ж хитромудрі…

Астрологиня Ольга Іванець: – Або самі не знають біблійних історій (швидше за все), або вважають мене необізнаною.

Ольга Маслова: – та вони просто консультанти Оріфлейм у минулому))) воно їх не відпускає. Ну і звісно, вони розумніші за усіх, бо познали істину “сетевіка”.

Астрологиня Ольга Іванець: – В яблучко, пані Олю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає