День астролога

Ім’ярек: – Я маю запитання. Ви можете допомогти?
Вытаю вас з професыйним святом

Астрологиня Ольга Іванець: – Чому я маю вам допомагати? Ви смертельно хворі, інвалід, безхатько, жебрак, і саме я маю обов’язок вас врятувати? Чесно? Я продаю послуги. Я так розумію, ви хочете задарма. Ні, я по п’ятницях не подаю.

Ім’ярек: – ви помиляєтесь, що задарма, – у мене хоч і інвалідність та важкий період життя, але моє життя має велику перспективу

Астрологиня Ольга Іванець: – То чому ви починаєте звернення до мене з цього маніпулятивного образливого: “Ви можете допомогти?”

Ім’ярек: – це стандартна кнопка фейсбук, – щоб довго недумати я просто натиснув

Астрологиня Ольга Іванець: – Я не маю справ із тими, хто не любить думати.

Ім’ярек: – я завжди дуже і дуже багато думаю через те й маю параноїдну шизофренію
але я не зі своїми проблемами прийшов, я хочу просто дізнатися точку зору науки астрологія

Астрологиня Ольга Іванець: – А, це просте питання. Точка зору науки астрології викладена в діалозі Платона “Тімей”.

Ім’ярек: – чому мені пророкують велике майбутьнє (він буде великим полководцем; ти будеш дуже відомою людиною) а я лише існую і чекаю чогось що мене жде. Моїм життям керують вищі сили і останні 10-15 років кілька разів забирали мою свідомість і чинили моїм тілом свої справи

Астрологиня Ольга Іванець: – Ви ж розумієте, що це не я пророкую вам щось там, і не я керую вашим життям. То ви маєте не мене запитувати, чому вони так роблять. Ви маєте запитати у них.

Ім’ярек: – я був по ту сторону бачив дуже яскраве світло і єдине що я почув то ти ще маєш жити. а ті менші сили такі як наприклад Серафим Саровський то він особисто допоміг мені втекти після недільної літургії у камері 10 ботюшок московського патріархату, матушка і дяк. Духи як я їх називаю невідповідають мені взагалі я можу лише чекати

Астрологиня Ольга Іванець: – Зрозуміло. Але я не маю зв’язку із духами. Ви ж читали мій сайт. Там же ж ясно, що я не спілкуюся з духами. Але я, здається, знаю астролога, який спілкується з духами. Він мене забанив у Фейсбуці у 2014 році за те, що Віктор Федорович втік до Ростова, то я не можу просити його, щоб він вам допоміг. Тому ви маєте самі йому написати. Ось його сайт: «Гороскоп, школа астрологии Константина Дарагана, обучение астрологии»

Ім’ярек: – цей російський я по його фотографії це побачив… я до вас звернувся бо у вас по-українськи сайт

Астрологиня Ольга Іванець: – Ну, тут інакше бути не може: або сайт українською і немає зв’язку із духами батюшок московського патріархату – або сайт російською і такий зв’язок є.

Ім’ярек: – якось я проснувся ввечері та простягнув руку догори, потім другу і відчув що дотягнувся до зорі, бо вона вивела мене навулицю і я її побачив, але у зорях я нічого нерозуміюся так як у духах, – після цього я три дні писав книжечку казок які скоро прочитаю моїй доці яка підростає

Астрологиня Ольга Іванець: – Я знаю ще іншого астролога – дуже набожна людина, думаю, має зв’язок із духами. Ми з нею не спілкуємося, особисто не перетиналися ніде, але, бачу, у мене з нею спільних друзів купа (зараз почищу френдлист). То ви їй напишіть, Elena Osipenko.

Ім’ярек: – від сайту віє офісом у якому я пропрацював 7 років свого життя і не жалкую що звідти пішов
спіритичний сеанс був у 2008р., у 2011 мене покликала зоря, у 2014р, по ту сторону я зустрівся з Богом. У мене лише одне питання скільки ще чекати на своє законне місце у суспільстві?

Астрологиня Ольга Іванець: – Ви знаєте, у мене те саме питання до Бога: “Коли ж зійде, Господь, що ти посіяв?”.

Ім’ярек: – а що кажуть зорі?

Астрологиня Ольга Іванець: – А, ви про це… О! Я знаю, хто вам допоможе! Все, як ви хочете: українська, попи, духи. Вам сюди: Валерій Московченко

Ім’ярек: – добре буде ще один з багатьох друзыв у фейсбук
от зараз Зеленський дасть мені 1000 (в зв’язку з коронавірусом) і я зможу з вами розрахуватися. Але – може дороговато буде?

Астрологиня Ольга Іванець: – За що саме розрахуватися? За те, що надала вам посилання на Дарагана, Осипенко, Московченка? Ні-ні, це суто благодійна акція з мого боку – допомога людині з важким діагнозом, жертовна праця.

Ім’ярек: – коли вийшла тисячна купюра, я відчув що маю комусь її віддати після того як віддав усі купюри україни, відчуваю себе боржником. а тепер вважаю що вернадського дійсно невистачає з його вченням про Ноосферу та першим комп’ютером у його університеті

Астрологиня Ольга Іванець: – Якщо хочете комусь віддати купюру с Вернадським, то віддайте Арестовичу – він саме збирає ресурси на втілення космічного ноосферного проекту.

Ім’ярек: – хто такий Арестович, – ніколи нечув. Вернадський вчив що Ноосфера це усе створене людиною, – я почитаю про “окремий” ноосферний проект, – попахує власним его
ще один можливо друг

Астрологиня Ольга Іванець: – Як це ви не чули про Арестовича? Ви де живете?

Ім’ярек: – тільки що прочитав, – актор, психолог, військовий експерт
Квартирні традиції українських козаків.
так можна назвати такий тип людей

Астрологиня Ольга Іванець: – Арестович прямо каже, що є людиною російської культури. Тож ви помилилися щодо визначення типу.

Ім’ярек: – ви мене з такими людьми познайомили що я негайно повидаляю матюки на своєму фейсбуці…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає