Гороскоп на місяць 5 червеня – 4 липня 2016

 Владислав Ерко «Казки Туманного Альбіону» Всі важливі події так чи інакше будуть пов’язані з розумом і знаннями. Доведеться приймати рішення про те, с ким спілкуватися, як поставитися до нових знайомих. Чому навчатися. Рішення про подорожі, транспорт, шляхи. Рішення про засоби спілкування. Про ЗМІ та свободу слова. Про перевірку інформації фактами.

З 13-го по 30-те червня розум дуже гострий, швидкий, критичний. Дуже сильна логіка. Досліджується і критикується все, що стосується традицій у суспільстві, законотворчості, пропаганди, ідеології. Критично переосмислюються всі структури влади. Не витримують перевірки фактами всілякі містифікації та обмани. Це період дуже напруженої інтелектуальної діяльності. Розумних людей у пошуках правди підтримують друзі, однодумці. Підтримка йде від передових науковців і винахідників, від прогресивних реформаторів. В цей час дослідження закінчуються відкриттями. Після 30 червня розум розслабляється. Він налаштований на романтику, цікавиться міфологією, мистецтвом. Проявляється талант письменника-романіста, казкаря.

До 17 червня імперативні обставини можуть принести гроші тим, хто високо цінує розум та інформацію, а також має оригінальні ідеї, креативні винаходи. В цей час у суспільстві попит на інформацію, вона коштує дорого. Високо ціняться такі якості як логіка, раціональне мислення, обізнаність, вміння комбінувати, продавати, цікаво розповідати. Доречний стиль одягу – повсякденність, демократичність, спортивність.

Після 17 червня доречним стане романтичний стиль. В суспільстві високо цінуватиметься все витончене, вишукане, поетичне. Гроші прийдуть до тих, у кого є талант у галузі високого мистецтва, моди, живопису, музики, поезії, літератури. А також у галузі міфології, культурології, історії цивілізацій, психології. Наприкінці місяця сприятливі умови для отримання прибутків. Це може бути винагорода, висока оплата за послуги, подарунки, щасливий збіг обставин. Це можуть бути гроші від меценатів та спонсорів, щедрий аванс. У будь якому разі мова йде про везіння, яке не є результатом заслуг. Це дуже сприятлива ситуація для мирних перемовин і вдалого розв’язання питань партнерства і співробітництва.

До 13-го червня всі питання, що пов’язані з подорожами, транспортом, спілкуванням, писанням, навчанням, спортом та професійною діяльністю, практичними зусиллями та боротьбою, розв’язуються вкрай важко. Транспорт часто ламається. В дорозі трапляються неприємності. Зустрічі зриваються. Здоров’я кепське: то раптова застуда, то травма, то інфекція. В роботі весь час якісь негаразди. Інструменти псуються. Після 130-го червня все, що стосується боротьби, професійної активності, спорту, починає потроху налагоджуватися. І приблизно до 30 червня ми будемо відчувати, як всередині нас сформувалася і накопичилася величезна сила, яка потребує виходу назовні. Кожен майстер свого діла після 30 червня зможе проявити назовні всі свої таланти та практичні вміння. І добряче заробити на цьому.

У політичному та економічному житті цей місяць вкрай важкий. Суспільство переживає чергову кризу національної єдності. Нова ідея національної єдності зародилася у травні 2000 року. Для України вона пов’язана зі вступом до НАТО. Зараз всі сили, зацікавлені в тому, щоб в Україні не було національної єдності, проявили себе – пішли в останню атаку, з останніх сил. Це для них питання життя і смерті, бо сили їхні закінчуються. До жовтня 2016 ми бачитимемо, як ворожі національній єдності структури поступово втрачають силу. Водночас суспільство переживає кризу релігійних систем. Відбуваються сектантські сварки, політичні протистояння через питання релігії та ідеології. Йдуть «релігійні війни». В цей же час силоміць стверджуються ідеї демократії. Популісти намагаються ввести людей в оману нереалістичними обіцянками. Вони теж втрачають сили, тому діють особливо нахабно. Також активно проявляють себе міжнародні терористи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає