Гороскоп на місяць 17 січня – 15 лютого 2018

Сніг у Львові Місячно-сонячний цикл у Козерогові. Головна тема місяця: усвідомлення життєвої мети, усвідомлення власного призначення в житті, розуміння почуття обов’язку, особисті довгострокові серйозні програми, ділові проекти, власний бізнес, кар’єра, стосунки із керівником високого рангу, репутація, гідність, високий статус у суспільстві, визнання, винагороди, амбіції, марнославство.

У державі у фокусі уваги опиняється державний уряд. У державі у фокусі уваги опиняється аристократія, правляча врехівка, державний уряд, олігархія. Питання національного престижу: як українське суспільство виглядає перед сусідами. Усвідомлення громадянським суспільством мети України – ідеалів, котрих суспільство прагне та свідомо культивує. Питання національного престижу: як українське суспільство виглядає перед сусідами. Усвідомлення громадянським суспільством мети України – ідеалів, котрих суспільство прагне та свідомо культивує.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Пік аспекту 3 грудня 2017. Аспект активний до червня 2018 року.

У 2007 році розпочався новий 12-річний цикл, пов’язаний з розвитком міжнародного тероризму через плутократичну та політичну владу. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. До вересня 2017 року йшлося про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Із другої декади жовтня 2017, коли Юпітер перемістився у знак Скорпіона, розпочалася фаза падаючого секстилю цього циклу. Пік аспекту 16 січня 2018. У межах орбісу аспект залишається до середини жовтня 2018. Це період співробітництва і систематичних зусиль заради остаточного втілення ідей 2007 року щодо трансформації владних структур. Захист законів міжнародного права від тероризму в цей час відбувається через використання союзниками спільних ресурсів, через фінансову, матеріальну і психологічну допомогу, через об’єднання навколо пошуків виходу із кризи.

У сфері кар’єри та репутації протягом місяця продовжують виникати та формуватися нові ідеї щодо особистих творчих проектів, щодо навчальних та інтелектуальних програм, а також щодо особистих статків та прибутків. 21 грудня 2017 точна кон’юнкція Сонце/Сатурн і 25 грудня 2017 точна кон’юнкція Венера/Сатурн у Козерогові. У другій половині лютого 2018 ці ідеї вперше заявлять про себе у реальному житті.

Перша половина лютого 2018 дуже напружена у сфері фінансів, партнерства, союзів, миротворства, особистої творчості, самостійності та компетентності, а також у сфері інтелектуальної зайнятості. Доводиться дуже багато працювати і боротися за те, щоб збільшити прибутки, мати нові можливості у партнерстві, просунутися вперед у власних творчих проектах, здобути знання та зав’язати знайомства. 4 лютого точний зростаючий квадрат Венери з Юпітером. 11 лютого точний зростаючий квадрат Сонця з Юпітером. 14 лютого точний зростаючий квадрат Меркурія з Юпітером.

У тому, що стосується застосування знання та знайомств у професійній майстерності, спорті, боротьбі, у конкретних практичних діях на власний розсуд, місяць дуже сприятливий. Буде підтримка з боку консультантів, помічників, найманих працівників, молоді, студентів, журналістів. Нові знання та знайомства допомагатимуть у професії. Гарні пропозиції щодо навчання, курсів підвищення майстерності. Гарні можливості оновити інструменти для роботи. 3 лютого точний зростаючий секстиль Меркурія до Марсу.

Із 26 січня до 17 березня 2018 Марс у знаку Стрілець. В цей час людям властиво діяти, керуючись власними уявленнями про мораль, закон, справедливість. Ми схильні фанатично борюся за свою ідею – всі перешкоди долаємо із пристрастю, із величезним оптимізмом та вірою у власні сили. Стаємо агресивними під впливом емоції гніву, викликаного зневагою до ідеалів або відвертою несправедливістю, порушенням моралі. У боротьбі намагаємося знищити супротивника морально. У якості інструмента для боротьби в цей час ефективно використовувати юридичні знання, власну освіченість, зв’язки зі знаменитостями місцевого масштабу, прихильність важливих персон, покровительство з боку законодавства та церкви. Зараз ми схильні недооцінювати супротивників і переоцінювати власну мужність та бойову і професійну майстерність. В цей час у нас прокидається пристрасть до пригод, далеких подорожей, вищої освіти, філософії, релігієзнавства. У боротьбі, професійній майстерності та у коханні перевага на боці шляхетного лицаря: шляхетний, щирий, щедрий, оптимістичний, добрий, має широкі погляди, його поважають інші, його беруть за взірець. Видно, що для нього кохання і секс – це завжди щось піднесене і навіть святе. Сексуальність в цей час: потяг виникає спонтанно і супроводжується добрими намірами і шляхетними діями, часто надмірно експансивними. Тінь: самовпевнений невіглас.

Із 18 січня до 11 лютого 2018 Венера у знаку Водолій. В цей час у суспільстві високо цінують все оригінальне, високотехнологічне, прогресивне, наукове. Інші нас приваблюють оригінальністю, незалежністю, винахідливістю. Збільшується цінність свободи в любові, взаєминах, коханні, фінансах. Ми відчуваємо любов до науки, прогресу, високо цінуємо науково-технічні новинки, винаходи, інженерну думку. У любові, соціальних стосунках, у коханні, фінансах здатні мислити раціонально, логічно. В результаті послідовних логічних міркувань можемо зробити геніальні відкриття. Тому в цей час можна легко заробляти гроші завдяки розуму і знанням, отримати користь зі своїх креативних знахідок, винаходів, наукових експериментів. Заробити гроші у найнесподіваніший, нетривіальний спосіб. 

Найбільш привабливі зараз жінки незвичайні, незалежні, прогресивні, авангардні. Чоловікам потрібна не стільки коханка, скільки подруга, товариш, однодумець. В еротиці така жінка винахідлива, непередбачувана, любить експерименти, інтелектуальна. 

У питаннях краси і смаку в цей час ми абсолютно непередбачувані та незрозумілі для оточення. Можемо викопати з шафи одну незрозуміло чим привабливу річ і носити незмінно. При цьому нам приємно дізнаватися про останні новинки зі світових подіумів. Приємно розбираюся в тонкощах стилю, символізмі кольорів, фактурах, силуеті та крої. Але не вважаємо за потрібне дотримуватися правил і моді, створюємо власні індивідуальні образи. Актуальний стиль –  вільна художня творчість, але в його основі – науковий підхід. По суті цей стиль – наслідок спалахів геніальних осяянь. А також віддзеркалення якоїсь абстрактної ідеї, якій ми служимо, і яка об’єднує нас із іншими людьми – друзями і однодумцями, які теж мають свій індивідуальний стиль і з повагою ставляться до нашого стилю. Часто це стиль унісекс.

Актуальний соціальний образ – Індивідуалістка, Реформаторка, Прогресорка. Стиль у мистецтві: конструктивізм, все сучасне й абстрактне мистецтво.

Із 11 лютого до 7 березня 2018 Венера у знаку Риби. У цей час ми прагнемо прекрасного, яке неможливо висловити та виразити у матеріальних формах і навіть у словах. Загострюється здатність бачити красу тих речей, що приховані, не лежать на поверхні, не впадають у око: краса, що вислизає, хибка краса. Загострюється любов до музики, поезії, живопису. Нас захоплюють мрії про ідеальний шлюб і вічне кохання. Як ніколи переживаємо відчуття божественної любові: любов до того величезного, глобального закону, поки що незрозумілого, але очевидного, що стоїть за всіма явищами видимого світу. Любовні відчуття наближені екзальтації: відчуття, ніби розчинюєшся в об’єкті любові, відчуваєш неземне блаженство, кайф, ейфорію, екстаз. Фантастичні уявлення про любов в цей час можуть зіграти негативну роль: людина дозволяє своїм почуттям «цілком захопити» себе, зануритися в нереалістичні мрії, де ризикує остаточно відірватися від реальності та втратити будь-яку тверезість мислення. Почуття, любов, партнерство, фінанси можуть стати причиною саморуйнування. Підсвідомо ми відчуваємо, що в ситуаціях любові, партнерства, стосунків, фінансів нам бракує здорового глузду, логіки, раціонального підходу та поінформованості. Тому здатні докладати свідомих зусиль, щоб бути розумними, раціональними, логічними, обізнаними. В цей час проявляються художні здібності, гарний смак. І можна отримати з цього користь, заробити на цьому.

Найбільш привабливими будуть загадкові, містичні жінки: німфи. Така жінка сприймається як неземна, божественна, невимовно прекрасна, п’янка, поетична. Нелогічна, ірраціональна, безладна, хаотична. Тінь: жертва любовного чаду. В еротиці: сповнена таємничості, незбагненна, спокуслива і приваблива, бездумна, сп’яніла пристрастю.

У цей час варто власний імідж пристосовувати до своєї соціальної ролі, відповідно до того соціального прошарку, який відчувається як найбільш привабливий. У цей час легко вводити в оману на свій рахунок. Ми можемо закохатися у схожість людини на якогось героя кіно, на історичну особистість, на міфічний персонаж. Нас зачаровує образ зі сфери мистецтва або людини з реального життя, що уособлює для нас мрію про божественно прекрасне, соціальну утопію. Межі іміджу в цей час наче розпливаються, розчиняються. Домінує стиль дифузний, аморфний, історичний романтизм. Найбільш вдало одягненим буде той, хто комбінує речі між собою красиво, зі смаком, порушуючи будь-яку логіку і раціональний сенс. Стиль в цей час зазвичай відбиває фантастичні уявлення господаря, його високі мрії, ілюзії, омани, розуміння ним ідеалів цивілізацій минулого. Приваблює стиль ретро. Легко створювати образи цілісні, гармонійні. Інтуїтивно поєднуємо різні деталі гардеробу різних культур і часів в єдине гармонійне ціле.

Соціальний образ – Казкар. Стиль у мистецтві – рання готика.

У стосунках і заробітках у перший тиждень лютого 2018 період дуже напружений: у сфері фінансів, партнерства, союзів доводиться дуже багато працювати і боротися за те, щоб збільшити прибутки, мати нові можливості. В цей час можна дуже багато заробити завдяки напруженій роботі. Можуть бути великі аванси. 4 лютого точний зростаючий квадрат Венери з Юпітером. Допоможе заробляти підтримка з боку друзів, однодумців, оригінальних персон. Подарунки від них. Можливі фінансові надходження за якісь заслуги в минулому. 7 лютого точний падаючий секстиль Венери з Ураном.

Із другої половини січня до останніх чотирьох днів січня 2018 дуже сприятливі умови дня інтелектуальної роботи, навчання, знайомств, спілкування, письменництва, читання. В середині жовтня 2017 виникли нові ідеї щодо того, як розширити власні можливості в суспільстві завдяки знанням, навчанню, інтелектуальній діяльності, зв’язкам. Тепер ці ідеї вперше заявляють про себе в світі. Ми маємо підтримку у своїй інтелектуальній активності з боку знаменитостей місцевого рівня, учителів, юристів, філософів, релігійних діячів, видатних письменників, мандрівників, капіталістів. Отримуємо підтримку від меценатів та спонсорів. Нам фортунить: щасливий збіг обставин приводить до вдалих знайомств, легко знаходиться необхідна інформація, маємо можливість навчатися за вигідними цінами або навіть безкоштовно. 25 січня 2018 точний зростаючий секстиль Меркурія з Юпітером. Також буде підтримка з боку дивних людей, поетів, літераторів, психологів, знавців у галузі моди і сучасного мистецтва. 20 січня точний падаючий секстиль Меркурія з Нептуном. Виникають нові ідеї щодо поглибленого навчання та наукових досліджень. 24 січня точна кон’юнкція Меркурій з Плутоном. Із 28 до 31 січня велике нервове напруження у зв’язку із науковими розробками, колективною інтелектуальною роботою, обміном думками із друзями та однодумцями. Доведеться напружено працювати, завершуючи якусь креативну інтелектуальну роботу.

Із 31 січня до 18 лютого 2018 Меркурій у Водолієві. Посилюється прагнення мислити незалежно, висловлювати свої судження вільно; спілкуватися без побоювання бути покараним за свої судження і думки. Посилюється прагнення вивчати і опановувати досягнення передової науки і технологій. Посилюється здатність винаходити, систематизувати креативно. Загострюється цікавість до прогресу – як технічного, так і гуманітарного. У спілкуванні характерна оригінальність або ексцентричність розуму. Посилюються здібності до комбінування, систематизації, упорядкування. Ми обмірковуємо рішення, спираючись на свою найулюбленішу в даний період часу теорію. Критерієм вибору інформації служить «нове – застаріле».

У першій декаді лютого у навчанні та в інших інтелектуальних заняттях нам допомагають спортивні заняття. Допомагають спортсмени, вояки, майстри високого класу. 3 лютого точний зростаючий секстиль Меркурія до Марсу.

Із11 лютого дуже багато активності у сфері інтелектуальної зайнятості. Доводиться дуже багато працювати і боротися за те, щоб здобути знання та зав’язати знайомства. 14 лютого точний зростаючий квадрат Меркурія з Юпітером.

Із 20 січня до 18 лютого 2018 Сонце у знаку Водолія – другий місяць зими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає