25 липня – 28 липня 2019

Із 04:17 25 липня до 21:68 28 липня 2019 фаза падаючого квадрату в Тельці місячно-сонячного циклу в Ракові. В цей час доводиться напружуватися, багато працювати, докладати зусилля, щоб довести до кінця втілення нових ідей щодо таких тем:  почуття, емоції, фантазії, романтичні настрої, переживання, підтримка життя, створення затишку і безпеки, родинне життя, стосунки з батьками, стосунки з рідними та близькими, родовід, історія рідного краю, національна культура і традиції, національна спадщина, маєток, домівка, нерухомість. Доводиться зосередитися на вирішенні питань особистих прибутків і статків, джерела особистого прибутку, особистих цінностей, щоб не здати позицій тим, хто чинить спротив і заважає захищати особистий простір, створювати комфорт, почуватися в безпеці на батьківщині. Гостро постають питання природних ресурсів, банків, сільського господарства. У будь-якому разі ми в цей час отримуємо те, на що заслуговуємо через наше ставлення до національної культури і традицій.

25 липня точна кон’юнкція ретро Меркурій/Венера в Ракові. Це означає, що в третій декаді липня ми повертаємося до колись забутих або відринутих ідей, пов’язаних із суспільним життям, партнерством діловим та особистим, коханням, любов’ю, красою та гармонією, мистецтвом, фінансами. Ці ідеї переосмислюються нами на новому рівні. Наприклад, можуть повернутися до кола спілкування люди, з якими ви колись були у важливих стосунках, а потім віддалилися. Ви можете повернутися до колись улюбленого, але потім забутого заняття літературою, музикою, живописом. Можуть повернутися колишні смаки в одязі. Може повернутися якесь інтелектуальне заняття, що було для вас колись способом заробітку, джерелом особистих прибутків. Наприкінці липня ми несподівано можемо заробити на тому, що давно і добре знаємо: викладання, консультування, посередництво, старі знайомства. Старі рукописи, старі курси лекцій та семінарів приносять нові прибутки.

У галузі боротьби, спорту та професійної майстерності це період везіння та щедрих дарунків і авансів з боку покровителів (25 липня точний падаючий трин Марс/Юпітер). Зараз у професійній діяльності, в спорті, в боротьбі нам легко, бо користуємося наробітками, що маємо за період з січня 2018. Але попереду період гострої кризи, коли доведеться напружуватися, щоб утриматися на позиціях і не втратити те, чого домоглися – 12 вересня 2019 точна падаюча квадратура Марс/Юпітер. Тож варто конструктивно використати цей дуже сприятливий для практичної цілеспрямованої діяльності час.

Політикам цей період дозволяє вільно, без перешкод і напруження користуватися наробітками, досягнутими у сфері законотворчості з січня 2018. Але попереду період гострої законодавчої кризи, коли доведеться напружуватися, щоб утриматися на позиціях і не втратити те, чого домоглися – 12 вересня 2019 точна падаюча квадратура Марс/Юпітер. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає