8 – 10 листопада 2016

Після 21 години у понеділок підвищується емоційна напруга і вона триватиме до 11 години п’ятниці. Бо є потужна потреба здійснити прогресивні реформи у тій галузі, яка викликає глибокі почуття. Наприклад, у галузі спільного з партнером майна, у галузі сексуальних стосунків. Напружена робота у науковців-дослідників, фінансистів, детективів, криміналістів, психоаналітиків, хірургів. А також у тих, чия робота пов’язана з питаннями смерті та утилізації сміття.

У вівторок до 12 години – напружена розумова робота Конфліктні ситуації у колективі, під час спілкування з друзями та однодумцями. Метушня заважає роботі. Тому варто обмежити спілкування – не витрачати час на плітки та пусті розмови. Після 12 години і до півночі гарний настрій сприятиме стосункам та світським заходам.

У середу варто зосередитися на важливих довгострокових програмах. Розважитися та відволіктися буде занадто важко через дуже сильне почуття обов’язку. Якщо не зайнятися невідкладними справами, то настрій буде сумний і почуття самотності нестерпним. Навпаки, зосередженість на важливих справах принесе задоволення.

У четвер обставини сприяють розумовій роботі, обміну думками, невеличким подорожам. Якщо виникатимуть непорозуміння та напруга у стосунках, слід говорити партнерові про свої почуття, а не сподіватися, що все якось налагодиться без слів. Розмовляйте одне з одним, не бійтеся з’ясовувати стосунки та узгоджувати цінності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає