4 – 7 листопада 2016

Ситуація у міжнародних відносинах та у полі міжнародного права сприятлива, щоб здійснювати нові ідеї щодо подолання корупції, подолання наслідків війни та руйнації, боргів, крупних фінансових операцій. А також нові ідеї про допомогу з боку інших, про накопичення. Добре складаються обставини щодо вирішення питань реанімації та реабілітації, хірургії та протезування. Сприятливі можливості у галузі розвідки та силових структур, у галузі наукових досліджень.

У сфері сексуальних стосунків та спільного з партнером майна все складається добре, бо є гарна можливість уточнити власну філософію та систему вірувань, розсунути кордони власної картини світу. Зараз збіг обставин такий, що у нас є підтримка в тому, що стосується пошуків виходу з кризи. Підтримка з боку юристів, фахівців з міжнародного права та економіки, капіталістів, вчителів, відомих персон, іноземців.

Ці дні дуже сприятливі для тих, чиї особисті прибутки пов’язані з прогресивними реформами, науковими експериментами, передовими технологіями, колективною роботою. Дружба та стосунки з однодумцями дають можливість гарно вирішити фінансові питання. Геніальні ідеї щодо джерела власних прибутків приходять через стосунки з друзями. Дружба, колективне життя сприятливо позначаться на фінансовому становищі, бо стимулюватимуть застосування новітніх технологій у сфері заробітку.

Сприятливі можливості для особистої творчості, якщо вона пов’язана з науковими дослідженнями, психоаналізом, детективними розслідуваннями, хірургією та протезуванням. Можна розраховувати на підтримку з боку фахівців у вузькій галузі та видатних діячів світового масштабу.

У суботу та до 16 години у неділю виникатимуть спонтанні ситуації в діловій сфері та у тому, що стосується розуміння обов’язку. Доведеться діяти у непередбачуваних обставинах. Емоційне напруження, знервованість.

Після 16 години у неділю та до пізнього вечора понеділка дуже сприятливі умови для наукової роботи, дружби, колективного життя. Дружба з видатними людьми, що надихають, сприяє прояву геніальності в собі. Підтримка з боку високопосадовців, політиків, зрілих ділових людей також сприяє тому. Є можливість зміцнити власні позиції у суспільстві та розширити власні можливості завдяки власним винаходам.

Після 21 години у понеділок підвищується емоційна напруга, бо є потреба здійснити прогресивні реформи у тій галузі, яка викликає глибокі почуття. Наприклад, у галузі спільного з партнером майна, у галузі сексуальних стосунків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає