7 листопада – 11 листопада 2018

Із 18:01 7 листопада до 13:47 11 листопада 2018 фаза Нового Місяця у Скорпіоні місячно-сонячного циклу в Скорпіоні. Зароджуються нові ідеї щодо таких тем: сексуальне життя та спільні з партнерами ресурси; пошуки виходу із кризи; вирішення питань накопичень, боргів, податків; питання хірургії, реанімації, протезування, реабілітації; питання реставрації, трансформації, переробки та утилізації відходів; окультизм, метафізика, наукові дослідження, детективні розслідування, криміналістика, корупція, тероризм. Так чи інакше, але весь місяць нас вмотивовуватиме бажання пережити локальний стрес, щоб оновитися і збагатитися. Задача: позбутися неконструктивних стосунків, докорінно змінити стосунки, отримати прибуток від стосунків із партнерами та світом в цілому. Колективний настрій – “Я проникаю” або “Я жадаю”. Цей місяць року пов’язаний із наміром зануритися до глибин потаємного і пізнати межі дозволеного. Ми прагнемо пробудити в собі приховані резерви, внутрішню силу, щоб зцілитися і відродити для життя те, що ще здатне жити. В цей час ми здатні порушувати табу, ятрити рани собі та іншим, щоб зцілити. Ми схильні провокувати, епатувати. Прагнемо розкрити таємниці та секрети, не боїмося погроз і небезпеки. Готові йти у пошуках істини до межи небезпеки і за межі. Здатні відверто говорити про речі, за які відчуваємо сором. Почуття в цей час потужні, пристрасні, мають велику владу. Підвищується сексуальність. Загострюється інтуїція, пробуджуються архаїчні, темні сили душі. В цей час нас оточують науковці, філософи, детективи, шпигуни, силовики. Відчуваємо, що для нас дуже важливо бути чистими у моральному сенсі. Більше уваги і часу приділяємо питанням, пов’язаним із очищенням будь-чого від чогось нежиттєздатного: від викидання з оселі мотлоху до заміни фальшивих цінностей фактичними на рівні життєвої позиції. Привертають увагу ті, хто вміє перетворювати скалічене та потворне на здорове та функціональне: фізіотерапевти, хірурги, реставратори, протезисти. У суспільстві зростає попит на діяльність, пов’язану із прибиранням сміття, дослідженням печер і підземель, із кладовищами та архівами. Стають популярними нотаріуси та адвокати, що працюють із заповітами та банкрутствами.

Із 8 листопада 2018 до 3 грудня 2019 Юпітер в Стрільці: в цей час люди пов’язують розширення можливостей для себе із виконанням законів міжнародного права, із освіченістю, з міжнародними стосунками. Ідеалізують справедливість, шляхетність, освіченість. У релігійно-філософських поглядах надихаються екуменізмом. Період 8 – 22 листопада 2018 – криза і конфлікти у законодавчій сфері, є тенденція до блокування законопроектів. Уряд стикається з труднощами, пов’язаними з активністю таємних ворогів, що підривають порядок у державі: підпільні організації та партії, “п’ята колона”, релігійні фанатики, введені в оману ворожою пропагандою громадяни країни (20 листопада 2018 точна зростаюча квадратура Марс/Юпітер).

У сфері спортивних занять, боротьби, спорту та професійної майстерності перша половина листопада 2018 сповнена гармонії та приємних переживань. До 16 листопада пристрасне прагнення добробуту та любові вдовольнити легко, особливо, якщо ви є майстром свого діла. Це дуже сприятливий час для того, щоб робити щось конкретне практичне, займатися професійними справами, спортом. Це може бути не лише приємно, а і прибутково. У стосунках – гармонія. У сексуальному житті легкість. Весь листопад 2018 в цілому – дуже сприятливий період для того, щоб зробити щось конкретне практичне для підвищення своїх особистих статків та для гармонії в любові, коханні, партнерстві та у соціальному житті. Цей час дуже сприятливий для заробітків. У нас багато ентузіазму і сили, щоб створювати щось гарне на високому рівні майстерності та заробляти на цьому. У стосунках теж все чудово (9 литоспада у ретрофазі Венери точний падаючий трин Венера/Марс). Гармонійні стосунки з партнерами, фінансовий успіх. Вигідні придбання механізмів, інструментів, техніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає